50+ miehen terveystarkastus

Testipaketti antaa kattavan kuvan miten elimistösi voi ja auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita. Mukana muun muassa täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, sokeriarvot, tärkeimmät vitamiinit sekä PSA ja testosteroni.

137,00 

Kun elimistösi on tasapainossa ja elintapasi kunnossa voit jaksaa paremmin arjessa, saada lisää energiaa ja ennaltaehkäistä sairauksia. Täydellisen verenkuvan ja rasva-arvojen lisäksi testipaketissa on eturauhassairauksien kehittymisen riskiä mittava PSA sekä maksan terveyttä ja munuaisten toimintaa mittaavat testit. Sukupuolihormoneista mukana on testosteroni, joka vaikuttaa muun muassa sukupuoliviettiin ja mielialaan. Pakettiin kuuluu myös tärkeimmät vitamiinit kuten D ja B12 sekä rautavarastoja kuvaava ferritiini.

Sisältääkö paketin hinta kaikki kustannukset?

Kaikki hintamme ovat kokonaishintoja, ei ylimääräisiä näytteenotto- tai toimistomaksuja.

Missä ja milloin voin käydä testeissä?

Testauksen voi tehdä 26 paikkakunnalla Suomessa ilman lääkärin lähetettä. Osta ensin valitsemasi testi, tämän jälkeen siirryt ajanvaraukseen haluamaasi toimipisteeseen.

Sisältää seuraavat 34 testiä

Miksi Puhti

Helppo - Luotettava - Nopea

  • Puhdin lääketieteellisenä johtajana toimii lääkäri Vilho Ahola, joka on keskittynyt terveyden, suorituskyvyn ja elinvoimaisuuden kehittämiseen.

  • Laboratoriotestit toteuttaa Euroopan johtava yritys laboratorioalalla, SYNLAB.

  • Puhti on 100% kotimainen yritys, jonka omistajat haluavat tarjota parasta palvelua hyvinvoinnin kehittämiseen. Myös verot maksetaan Suomeen.

  • Tietosuoja ja -turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikki tietojen käsittely tehdään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Tietojärjestelmäluokitus B - ohjeistuksen mukaisesti.

  • Testien tilaaminen ja ottaminen on helppoa ja nopeaa.

  • Tulokset saat nopeasti ja selkeästi henkilökohtaiselle Puhti-sivullesi.