Puhti-terveystarkastus on suosituin testipakettimme. Se sisältää 31 eri mittaria, jotka antavat kattavan käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini sekä maksan ja munuaisten toiminta. 

Muut testipaketit:

Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu niille, jotka haluavat tietää vielä enemmän oman kehonsa hyvinvoinnista. Naisten laaja paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi B12-vitamiinin ja folaatin.
Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu niille, jotka haluavat tietää vielä enemmän oman kehonsa hyvinvoinnista. Miehen paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi testosteronin ja B12-vitamiinin.

71,45  59,00 

Kaksi suosituinta testiämme, D-vitamiini ja ferritiini, nyt alennetuun yhteishintaan!Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme.Näiden testien avulla voit helposti selvittää mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.
Lapsen tutkimuspakettiin on valittu verikokeet, joiden avulla voidaan arvioida lapsen yleistä terveydentilaa, havaita tulehduksia ja mitata lapsen kannalta tärkeimpien vitamiinien ja raudan pitoisuuksia.Mukana ferritiini, D-vitamiini, herkkä CRP ja täydellinen verenkuva.Katso alta ohjeet testien varaamisesta lapselle.
Riittävä raudan saanti vaikuttaa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja jopa sydämen terveeseen toimintaan.Testipakettiin on valittu raudanpuutteen toteamiseen tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin mittaamisen sijaan tulisi aina tarkistaa myös herkkä CRP ja täydellinen verenkuva.Tämä paketti ei vaadi paastoa.
Riittävä raudan saanti vaikuttaa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja jopa sydämen terveeseen toimintaan.Puhdin tutkimuspakettiin on valittu tärkeimmät mittarit, jotka kertovat elimistösi rauta-arvoista.Mukana on ferritiini, rauta, transferriini, transferriinin rautakyllästeisyys, B12-vitamiini, folaatti, herkkä CRP, hemoglobiini ja täydellinen verenkuva.
Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium ja lisäksi B-vitamiineista B12 ja folaatti sekä nestetasapainoon liittyvä kalium.
Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium ja lisäksi B12-vitamiini, nestetasapainoon liittyvä kalium sekä testosteronin mittaus.
Täydellisen verenkuvan ja kolesteroli-arvojen lisäksi mukana on muun muassa kilpirauhasen toimintaa mittaavat testit, tärkeimmät vitamiinit kuten D-vitamiini, B12 ja folaatti, joka on erityisen tärkeä raskaana oleville naisille.Tämä paketti sopii myös raskaana oleville. Testin tekeminen vaatii paastoa.
Kasvissyöjän terveystarkastus antaa kattavan käsityksen terveydestäsi ja auttaa sinua arvioimaan, onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen. Mukana myös tärkeät seurattavat B-vitamiinit eli B12 ja folaatti sekä D-vitamiini ja ferritiini.
Testipaketti antaa kattavan käsityksen miten elimistösi voi ja auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita.  Mukana esimerkiksi täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, sokeriarvot, suoloista kalium ja natrium, ferritiini ja tärkeimmät vitamiinit.
Testipaketti antaa kattavan käsityksen miten elimistösi voi ja auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita. Mukana muun muassa täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, sokeriarvot, tärkeimmät vitamiinit sekä PSA ja testosteroni.
Laaja tutkimuspaketti sisältää neljä testiä, joiden avulla saadaan kattava kuva kilpirauhasen toiminnasta ja säätelystä. Kilpirauhanen vaikuttaa koko kehon toimintaan.Ei vaadi paastoa, otettava ennen klo.12.00.

33,00  19,00 

Seurantapaketissa on kaksi tärkeintä testiä, jotka mittaavat kilpirauhasen toimintaa. Sopii kilpirauhasen toiminnan säännölliseen seurantaan.Ei vaadi paastoa, otettava ennen klo.12.00.
Naisen hormonitasapaino -testipaketti auttaa selvittämään kattavasti elimistösi hormonitasapainon.Hormonitoiminta vaikuttaa muun muassa kuukautisiin, jaksamiseen, mielialaan, painonhallintaan, uneen, hikoiluun, ruoansulatukseen, vastustuskykyyn ja aineenvaihduntaan.
Ota hyvinvointi kokonaisvaltaisesti haltuun ja hyödynnä ainutlaatuinen testikokonaisuus tarjoushintaan!Firstbeat hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.Puhdin vireyteen liittyvät laboratoriotestit kertovat, ovatko edellytykset vireydelle ja jaksamiselle kunnossa.
Testi selvittää perimäsi ja elintapojesi vaikutusta diabetekseen ja sepelvaltimotautiin.Testin avulla saat lisäymmärrystä Puhdin tarjoamiin tuttuihin laboratoriotesteihin kuten kolesteroli- tai sokeriarvoihin. Testin tarkoitus on edistää terveyttäsi varhaisen tunnistamisen keinoin ja auttaa sinua saavuttamaan lisää terveitä elinvuosia.Genomitestin toteuttaa Negen, joka on suomalainen, geneetikkojen ja lääkäreiden perustama genetiikan teknologiayritys. Testi on ainutlaatuinen maailmassa ja kattavin Negenin analyysipaketeista.
Sport-geenitestin avulla saat tietää minkälainen harjoittelu on tehokkainta juuri sinulle. Sport on Evogenomin laajin geenitesti, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille.Evogenom on suomalainen bioteknologiayritys, jonka tarkoituksena on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla.
Miten geenisi vaikuttavat unirytmiisi, stressinsietokykyysi ja palautumiseesi? Miten nautintoaineet ja lääkkeet toimivat kehossasi?Evogenom Premium on aktiivisen ihmisen laaja tietopaketti itsestään. Sisältää kaikki perustiedot laajennettuna sekä lisäksi tietoa persoonallisuudesta.Evogenom on suomalainen bioteknologiayritys, jonka tarkoituksena on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla.

Mittatilaus

Voit koota oman kokonaisuuden valitsemalla valmiita paketteja tai käyttämälla yksittäisiä testejä

Lahjakortti

Lahjoita läheisellesi hyvinvointia Puhti-lahjakortilla. Testipakettimme avulla läheisesi saa kuvan omasta terveydentilastaan, voi ylläpitää ja kehittää hyvinvointiaan ja tehdä hyviä valintoja.

Miksi Puhti

Helppo - Luotettava - Nopea

  • Testipaketteihin on valittu tärkeimmät testit, jotka vaikuttavat hyvinvointiin ja jaksamiseen.

  • Saat kaikki testit heti ilman lääkärin lähetettä.

  • Tulokset valmistuvat nopeasti, yleensä jo seuraavana päivänä.

  • Hinnoittelu on selkeä ja edullinen.

  • Tulokset esitetään selkeässä raportissa, jota osaat itsekin tulkita.

  • Testien ottaminen onnistuu laboratorioissa 24 eri paikkakunnalla.

icon-1

1. Valitse sinulle sopiva testipaketti

Voit valita kattavan Puhti-terveystarkastuksen tai tarkemman paketin, jossa on lisänä sinulle tärkeitä testejä. Voit tilata haluamasi testin ilman lääkärin lähetettä.

Tuotteet

icon-1

2. Käy lähimmässä toimipisteessä

Laboratoriotestin voi ottaa 24 paikkakunnalla. Valitse itsellesi lähin, ajan saat yleensä vaikka jo seuraavaksi päiväksi. Testin ottaminen vie vain muutaman minuutin.

Toimipaikat

icon-1

3. Katso tulokset omilla sivuillasi

Tuloksia pääset katsomaan yleensä jo seuraavana päivänä Oma Puhti -sivulla. Saat selkeän näkymän omiin tuloksiisi, apua tulkintaan, ideoita kehittymiseen ja välineitä seurantaan.

Omat tulokset

Arjessa jaksaminen

On monia tekijöitä jotka vaikuttavat siihen miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen miten jaksamme. Kolesteroliarvot ja verensokeri vaikuttavat terveyteemme vaikka näiden vaikutus välittömästi tunnukaan. Siksi Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.