Puhdin perusta

Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia. Siksi haluamme tukea suomalaisia oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä, kehittämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa.

Autamme sinua saamaan tiedon omasta terveydentilastasi, asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita valintoja ja seuraamaan kehitystäsi. Moni meistä seuraa jo ravintoa, liikkumista ja omaa kehoa monin tavoin. Se tarkin mittari, arvot omassa veressä, jää kuitenkin liian usein piiloon.

On monia tekijöitä jotka vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

Palvelumme auttaa pitämään oman hyvinvoinnin ja tulokset omissa käsissä. Löydät meiltä myös paljon tietoa hyvinvointisi kehittämisen tueksi.

Puhti yrityksenä

Puhti, viralliselta nimeltään Puhti Lab Oy, on Mehiläisen omistama yritys (lisätietoja). Puhti tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen.

Perustajien ajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä. Puhti tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja asiantuntevien kumppaneiden kanssa. Palvelun ja testipakettien suunnittelussa on ollut mukana useampi kokenut lääkäri.