Siirry pääsisältöön
Puhti Lab Oy

Tietoa meistä

Puhdin perusta

Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia. Siksi haluamme tukea suomalaisia oman terveyden ylläpitämisessä, kehittämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa.

Autamme sinua saamaan tiedon omasta terveydentilastasi, asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita valintoja ja seuraamaan kehitystäsi. Moni meistä seuraa jo ravintoa, liikkumista ja omaa kehoa monin tavoin. Se tarkin mittari, arvot omassa veressä, jää kuitenkin liian usein piiloon.

On monia tekijöitä jotka vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhti-laboratoriopaketti on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

Palvelumme auttaa pitämään oman terveyden ja tulokset omissa käsissä. Löydät meiltä myös paljon tietoa hyvinvointisi kehittämisen tueksi.

Puhti yrityksenä

Puhti, viralliselta nimeltään Puhti Lab Oy, on Mehiläisen omistama yritys (lisätietoja). Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

Perustajien ajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä. Puhti tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja asiantuntevien kumppaneiden kanssa. Palvelun ja testipakettien suunnittelussa on ollut mukana useampi kokenut lääkäri.

Ajankohtaisia poimintoja blogista

Uusia tuotteita 2023
Blogi

Uusia testejä Puhdin valikoimissa – Tilaa ja selvitä, miten elimistösi voi!

Löydät Puhdin valikoimista nyt myös veriryhmätestin, erittäin kattavan Super Puhti-paketin, transferriinireseptoritestin (S-TfR) raudanpuutteen toteamiseen, kalprotektiinitutkimuksen (F-Calpro) Crohnin taudin ja haavaisen koliitin diagnosointiin sekä testit alkoholin suurkulutuksen mittaamiseen. Valikoimasta löytyy myös uusia sukupuolitautitestejä.

Valmennukset Puhti Mehiläinen
Blogi

Uusia hyvinvointivalmennuksia Puhdin valikoimissa

Huomasitko jo, että olemme lisänneet valmennusten valikoimaa? Voit nyt hakeutua kauttamme moniin erilaisiin Mehiläisen hyvinvointivalmennuksiin! Valmennusten kesto on 12-16 viikkoa. Valitse itsellesi sopiva valmennus ja aloita jo tänään!

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00