Siirry pääsisältöön
Puhti Lab Oy

Tietoa meistä

Puhdin perusta

Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia. Siksi haluamme tukea suomalaisia oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä, kehittämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa.

Autamme sinua saamaan tiedon omasta terveydentilastasi, asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita valintoja ja seuraamaan kehitystäsi. Moni meistä seuraa jo ravintoa, liikkumista ja omaa kehoa monin tavoin. Se tarkin mittari, arvot omassa veressä, jää kuitenkin liian usein piiloon.

On monia tekijöitä jotka vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

Palvelumme auttaa pitämään oman hyvinvoinnin ja tulokset omissa käsissä. Löydät meiltä myös paljon tietoa hyvinvointisi kehittämisen tueksi.

Puhti yrityksenä

Puhti, viralliselta nimeltään Puhti Lab Oy, on Mehiläisen omistama yritys (lisätietoja). Puhti tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen.

Perustajien ajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä. Puhti tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja asiantuntevien kumppaneiden kanssa. Palvelun ja testipakettien suunnittelussa on ollut mukana useampi kokenut lääkäri.

Ajankohtaisia poimintoja blogista

Laboratoriokokeiden tulkinta itse
Blogi

Miten tulkitsen laboratoriokokeiden tuloksia itse?

Puhti helpottaa laboratoriokokeisiin pääsyä, mutta myös helpottaa tulosten tulkintaa. Puhdin tulosraportti on mahdollisimman selkeä ja näet raportilta omat tuloksesi helposti. Joskus voi kuitenkin käydä mielessä, että osaankohan tulkita sittenkään niitä omia tuloksiani riittävän hyvin? Mihin tulisi kiinnittää huomiota? Miten Puhti helpottaa tulosten tulkintaa ja kuinka Matti Meikäläinen tai Maija Mehiläinen saa tuloksista kaiken oleellisen irti?

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Testit analysoidaan Suomessa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

3 000 000

testiä analysoitu

Palautteen keski-arvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00