Omilla arvoillasi parempia valintoja

Autamme sinua saamaan kuvan omasta terveydentilastasi, asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita valintoja ja seuraamaan kehitystäsi. Oman terveyden seuranta ja ylläpito laboratoriotestin avulla on nyt helppoa ilman lääkärin lähetettä. Testipaketteihin on valittu kattavat ja olennaiset testit.

Helposti ja nopeasti

Testipaketin tilaaminen sivuiltamme on helppoa ja selkeää. Testeihin on myös helppo mennä, verikokeen voi ottaa 26 paikkakunnalla Suomessa. Ajan saat yleensä vaikka jo seuraavaksi päiväksi ja kokeen ottaminen kestää vain muutaman minuutin. Tuloksia pääset katsomaan omalta Puhti-sivultasi palvelussamme, yleensä jo testiä seuraavana päivänä.

Havainnollistamme selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa. Vinkkaamme myös, mikäli tuloksesta olisi hyvä jutella tarkemmin lääkärin kanssa. Mikäli epäilet sairautta, otathan aina yhteyttä lääkäriin.

Testin avulla tunnistat nykyisen tasosi, voit asettaa tavoitteita ja tehdä parempia valintoja. Uusimalla testin esimerkiksi puolen vuoden päästä, saat selkeän kuvan kehityksestäsi omalle Puhti-sivullesi. Sivuiltamme löydät myös syventäviä artikkeleita ja vinkkejä miten voit kehittää omaa hyvinvointiasi.

Luotettavasti

Puhti on suomalainen yritys, jonka omistajat haluavat tarjota parasta palvelua hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Lääketieteellisenä johtajanamme toimii lääkäri Vilho Ahola, joka on myös yksi omistajistamme.

Teemme testauksessa yhteistyötä SYNLABin kanssa, joka on Euroopan johtava yritys laboratorioalalla. Testien ottaminen tapahtuu SYNLABin toimipisteissä eri puolilla Suomea ja verikokeiden analysointi heidän laboratorioissaan. Laboratoriot on sertifioitu ja akkreditoitu kansainvälisten ja EU:n laatustandardien mukaisesti.

Toimimme myös hinnoittelussa selkeästi ja avoimesti. Kaikki hintamme ovat kokonaishintoja, emme peri ylimääräisiä näytteenotto- tai toimistomaksuja.

Tietosuoja ja -turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikki tietojen käsittely tehdään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Tietojärjestelmäluokitus B -ohjeistuksen mukaisesti. Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa, joka on mitoitettu terveyspalveluita varten. Tietoja pääsevät käsittelemään vain ne laboratoriotestauksesta huolehtivat henkilöt, jotka ovat välttämättömiä palvelun tuottamiseksi ja jotka ovat antaneet kirjallisen salassapitositoumuksen.

Henkilötietojen käsittely on kuvattu tarkemmin tietosuoja-sivulla, lue lisää täältä

Haluamme tukea sinua hyvinvoinnin kehittämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa

Toivomme että tieto siitä, että kaikki on hyvin tai testien perusteella heräävät ajatukset hyvinvoinnin kehittämiseksi tulevat esiin mukavana tunteena ja parempana puhtina arjessa.