Rakenna oma mittatilauspakettisi

Voit koota oman kokonaisuuden valitsemalla valmiita paketteja tai käyttämälla yksittäisiä testejä

Yli 30 euron tilauksissa näytteenottomaksu 0 euroa!
Pienempiin tilauksiin lisätään 10 euron näytteenottomaksu.

Näytetään kaikki 127 tulosta

Kalium on elimistölle välttämätön suola, joka liittyy keskeisesti elimistön nestetasapainoon.

5,95 

Natrium on yksi elimistön tärkeimmistä suoloista. Se on elämälle välttämätön ollessaan keskeinen suola kaikkien solujen kalvojännitteen ylläpitämisessä.

5,95 

ALAT-tutkimus kertoo maksan terveydestä. ALAT on entsyymi, jota pääsee verenkiertoon maksakudoksen soluvaurioissa. Siksi sen perusteella voidaan päätellä maksakudoksen vaurioitumista.

5,95 

Aspartaattiaminotransferaasitesti on maksan toimintaa ja vauriota mittaava koe.

5,95 

Alkalinen fosfataasi-testiä käytetään maksasairauksien toteamisessa sekä luun aineenvaihdunnan arvioinnissa.Arvoa kohottavat muun muassa tuumorit, maksatoksiset lääkkeet, hepatiitti, krooninen alkoholismi ja alkoholista johtuva maksakirroosi.

5,95 

Kalsium on luustomme tärkein rakennusaine.

9,95 

Transferriini on yksi elimistön rautatilannetta kuvaavista arvoista. Rauta kulkee tämän proteiinin avulla kudoksiin, joissa sitä tarvitaan.

9,95 

Magnesium on elimistölle välttämätön mineraali.

9,95 

Rautaa tarvitaan punasolujen hemoglobiinin muodostukseen. Lisäksi se toimii monissa entsyymireaktioissa katalyyttinä.

9,95 

Seerumin proteiinimääritystä (S -Prot) käytetään nestetasapainon, proteiiniaineenvaihdunnan ja paraproteinemioiden seurannassa.

9,95 

Lasko-testillä selvitetään elimistön tulehdustatilaa.

10,95 

Kreatiinikinaasi on lihassolujen entsyymi. Sitä pääsee verenkiertoon lihassolujen vaurioituessa.

10,95 

Urea on kuona-aine, jota elimistä ei pysty hyödyntämään. Tutkimuksen avulla selvitetään munuaisten terveyttä sekä kuona-aineen määrää elimistössä.

10,95 

Albumiini on ryhmä valkuaisaineita eli proteiineja. 60 prosenttia veren valkuaisaineista on albumiinia.

10,95 

Glutamyylitransferaasitestin avulla saadaan tietoa maksan terveydestä.

10,95 

Fosfaatti on tärkeä hivenaine, jota tarvitaan luuston ja hampaiden hyvinvointiin, perintötekijöiden rakentamiseen ja entsyymien toimintaan.

10,95 

Uraatti tarkoittaa virtsahappoa. Sen pitoisuus veressä voi nousta esimerkiksi alkoholinkäytön ja ylipainon vuoksi aiheuttaen kihtiä.

10,95 

S-Bilirubiini-testiä käytetään esimerkiksi maksavaurioiden ja hemolyyttisten anemioiden diagnosoinnissa.

10,95 

Täydellinen verenkuva koostuu 18 eri testistä. Testeillä selvitetään veren solujen määrät ja punasolujen rakenne.

11,95 

Pitkäaikainen sokeriarvo B-HbA1c ilmaisee verensokerin edeltävien noin 6-8 viikon ajalta. Verensokeri vaikuttaa yleisvointiin ja vireyteen, lihasten ja aivojen toimintaan ja nälän tunteeseen.

11,95 

Glukoosiarvo kertoo veren sokeripitoisuuden. Verensokeri vaikuttaa yleisvointiin ja vireyteen, lihasten ja aivojen toimintaan ja nälän tunteeseen.

12,95 

Pt-GFRe-tutkimus (Glomerulussuodosnopeus, estimoitu) kertoo, kuinka hyvin munuaiset pystyvät puhdistamaan verta eli poistamaan ylimääräisen veden ja kuona-aineet elimistöstä. Sisältää 2 arvoa, kreatiinin ja laskennallisen GFR-arvon.

15,40 

Kreatiniini muodostuu kreatiinista lihasten energiantuotannon yhteydessä. Testi kertoo siis lihasten energiantuotannosta, lihasmassan määrästä ja munuaisten toiminnasta.

16,50 

TSH, eli Tyreotropiini on aivolisäkkeen erittämä kilpirauhasen toimintaa ohjaava hormoni. Tyreotropiini tutkitaan, kun selvitetään kilpirauhasen toimintaa.

16,50 

S -T4-V eli Tyroksiini on kilpirauhashormoni, jonka pitoisuus kertoo kilpirauhasen toiminnasta.

16,50 

Perusverenkuva koostuu useista testeistä. Testeillä selvitetään veren solujen määrät ja punasolujen rakenne.

16,50 

Herkkä CRP -tutkimus kertoo elimistön matala-asteisesta tulehduksesta, kun mittaus tehdään tilanteessa jossa elimistössä ei ole akuuttia bakteeri- tai virusinfektiota tai muuta tulehdusta. CRP mitataan laboratoriossa verikokeena. Herkkä CRP kuuluu myös Puhti-terveystarkastukseen, jossa yhteensä yli 30 eri testiä (99 €).

16,90 

Seurantapaketissa on kaksi tärkeintä testiä, jotka mittaavat kilpirauhasen toimintaa. Sopii kilpirauhasen toiminnan säännölliseen seurantaan.Ei vaadi paastoa, otettava ennen klo.12.00.

33,00  19,00 

Luteinisoiva hormoni (LH) on sukupuolihormonien tuotantoon vaikuttava aivolisäkkeen erittämä hormoni. Se vaikuttaa estrogeeni- ja testosteronitasoihin ja hedelmällisyyteen.

19,95 

Prolaktiini eli maitohormoni mahdollistaa maidontuotannon pienen lapsen tarpeisiin. Prolaktiinin liikatuotanto voi näkyä miehillä ja naisilla esimerkiksi seksuaalisena haluttomuutena, seksuaalisina toimintahäiriöinä ja pitkään jatkuessaan hedelmättömyytenä. Prolaktinooma aiheuttaa naisilla usein kuukautiskierron häiriöitä. Naisilla prolaktinooma havaitaan useimmiten aikaisemmin kuin miehillä.

19,95 

Voisiko lahja läheiselle ollakin hyvinvointia?Testipakettimme avulla läheisesi saa kuvan omasta terveydentilastaan, voi ylläpitää ja kehittää hyvinvointiaan ja tehdä hyviä valintoja.Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme.

20,00 180,00 

Insuliini on hormoni joka säätelee ravintoaineiden siirtymistä soluihin sekä solujen energia-aineenvaihduntaa. Se säätelee verensokeria ja pitää sen normaalina.

20,95 

Estradioli on tärkein estrogeeni eli naissukuhormoni. Sen määrä vaikuttaa mielialaan, seksuaalisuuteen ja lisääntymiskykyyn.

20,95 

Lipidien mittauksessa tutkitaan veren rasva-arvot. Pitää sisällään 4 testiä: kokonaiskolesteroli, triglyseridit, LDL-kolesteroli ja HDL-kolesteroli.

21,95 

Ferritiini on raudan imeytymis- ja varastoitumismuoto. Se on hyvä elimistön rautavarastojen mittari, ja sen pieni pitoisuus on merkki raudanpuutteesta.

21,95 

S -T3-V, eli Trijodityroniini on kilpirauhashormoni joka syntyy T4-hormonista (tyroksiini) dejodinaatiossa. T3 on voimakkain kilpirauhashormoni.

21,95 

Monet miehet voivat iän karttuessa saada eturauhaseen liittyviä oireita. Eturauhasen terveyttä voidaan tutkia prostataspesifisellä antigeenillä eli PSA-testillä.Sisältää osatutkimukset: S -PSA-V KL S -PSA-V/T KLPSA-testi sisältyy myös 50+ miehen laajaan tutkimuspakettiin.

21,95 

Testistä selviää mahdollinen allergia viljojen sisältämää gluteenia kohtaan.

21,95 

Folaatti eli foolihappo on ravinnosta saatava B-ryhmän vitamiini, jota moni saa ravinnosta liian vähän. Se on ihmiselle välttämätön ravintoaine, joka ennaltaehkäisee sairauksia ja edistää aivotoimintaa.Folaatin mittaus on yksinkertainen verikoe laboratoriossa. Tulokset saat jo heti seuraavana päivänä. Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.

22,95 

Follikkelia stimuloiva hormoni eli FSH määrittää murrosiän ja vaihdevuosien alkamisen. Se vaikuttaa sukupuolihormonien, estrogeenin ja testosteronin, määrään ja kuukautiskiertoon.

22,95 

Kortisoli on stressihormoni, jota lisämunuaisen kuorikerros erittää. Kortisolin taso voidaan mitata verikokeella laboratoriossa.Voit tilata kortisolin ja kaikki muut laboratoriotestit helposti ilman lääkärin lähetettä. Tulokset saat heti seuraavana päivänä!Tutkimus tulisi tehdä aamulla klo 8-9 välillä.

22,95 

E-Retik-testillä selvitetään punasolutuotannon tilaa.

22,95 

Folaatti eli foolihappo on ravinnosta saatava B-ryhmän vitamiini. Se on ihmiselle välttämätön ravintoaine.Folaatti on erityisen tärkeä raskaana oleville naisille, sillä riittävä folaatin saanti on tarpeellinen sikiön hermoston kehittymiselle.Ravinnon sisältämä foolihappomäärä aiheuttaa hetkellisiä vaihteluita seerumin folaattipitoisuuteen. Satunnaisvaihtelun välttämiseksi tulee foolihapon puutteen toteamiseen käyttää ensisijaisesti erytrosyyttien folaattimääritystä (fE-Folaat).

22,95 

B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa. Sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta, joten varsinkin kasvispainoitteisesti syövien kannattaa kiinnittää huomiota sen saantiin.

23,95 

S -TPOAb, eli Tyreoideaperoksidaasi on entsyymi, joka osallistuu kilpirauhashormonien muodostumiseen. Vasta-aineet tyreoideaperoksidaasille viittaavat kilpirauhasen autoimmuunitulehdukseen.

23,95 

Progesteroni eli keltarauhashormoni on tärkeä naisen hedelmällisyydelle. Se mahdollistaa raskauden alkamisen ja suojelee raskauden normaalia jatkumista.

23,95 

Immunoglobiini A (IgA) -tutkimus on osa keliakiapakettitutkimusta.

24,50 

Prealbumiini kertoo maksan terveydestä ja elimistön ravitsemustilasta.

24,95 

Seulontatutkimus, jolla voidaan varmistaa tai sulkea pois tietyn allergeeniryhmän osuus allergiaoireisiin.

27,95 

Transferriini kuljettaa elimistössä rautaa kudoksiin, jotka tarvitsevat sitä. Tässä testissä tutkitaan, miten suuressa osassa transferriinia on rauta-atomi kiinnittyneenä.

28,95 

Testipakettti sisältää veren sokeripitoisuuden kertovan glukoosiarvon ja veren rasva-arvot.

32,90 

Testosteroni on miesten tärkein sukupuolihormoni. Se vaikuttaa muun muassa sukupuoliviettiin ja mielialaan.

32,95 

Homokysteiinitestin perusteella on arvioitu riskiä verisuonisairauksiin. Homokysteiinitaso reagoi foolihapon, B6- ja B12-vitamiinin puutostiloissa.

32,95 

Transferriinireseptori on raudan kuljetusvalkuaisen vastaanottajamolekyyli. Sen tehtävänä on kuljettaa transferriiniin sitoutunutta rautaa solun sisälle. Sen määrä veressä kuvastaa punasolutuotannon vilkkautta. S-TfR-testiä käytetään raudanpuutteen toteamisessa.

32,95 

E-vitamiini on rasvaliukoinen antioksidantti.

33,95 

Alhainen keruloplasmiinipitoisuus voi liittyä kuparin puutteeseen.

34,95 

Kudostransglutaminaasi-testiä voidaan käyttää keliakian diagnosointiin ja hoidon seurantaan.Luotettavan keliakiadiagnostiikan edellytyksenä on, että tutkittava on ollut gluteenipitoisella ruokavaliolla vähintään 6 viikon ajan ennen näytteen ottamista.

36,50 

Lisäkilpirauhaset erittävät parathormonia, joka säätelee elimistön kalsium-, fosfori- ja magnesiumtasoja.

36,95 

SHGB:tä, eli sukupuolihormoneja sitovaa globuliinia syntyy maksassa. Sen tuotantoa säätelevät sukupuoli- ja kilpirauhashormonit, insuliini ja ruokavalio.

38,50 

Kalsium, albumiinikorjattu. Suuri osa elimistön kalsiumista kulkee albumiiniproteiinin mukana.

38,95 

Tyreoglobuliinin vastaisia vasta-aineita (TyglAb) voi syntyä, kun kilpirauhaskudoksen hajotessa tyreoglobuliinia vuotaa verenkiertoon.

39,00 

Gliadiinipeptidin vasta-ainetutkimusta käytetään erityisesti pienten lasten keliakian toteamisessa. IgA-puutoksessa yli 90%:lla keliakiapotilaista esiintyy IgG-luokan gliadiinipeptidi-vasta-aineita.

39,95 

Laboratoriossa verikokeella tehtävä allergiatesti.Tähän testipakettiin on valittu yleisimpiä allergiaa aiheuttavia eläimiä.Tutkimuksesta selviää mahdollinen allergia kissalle, koiralle, hevoselle ja lehmälle.

39,95 

Testistä selviää mahdollinen mausteallergia sekä onko henkilö allerginen seuraaville mausteille: rakuuna, timjami, rohtoliperi ja meirami.

39,95 

Testistä selviää mahdollinen allergia kalaa (turskaa), lohta, katkarapua, sinisimpukkaa ja tonnikalaa kohtaan.

39,95 

S -HBcAb-testillä tutkitaan, onko henkilöllä B-hepatiittitartunta.

40,50 

S -HCVAb-testiä käytetään maksaan vaikuttavan C-hepatiitin toteamiseen.

40,50 

Kasvuhormoni mahdollistaa kasvuiässä normaalin kasvun ja kehityksen.Tuotanto on suurimmillaan murrosiässä, kunnes sen eritys hiljalleen vähenee ja vakiintuu noin 30-vuotiaana.

44,95 

Sinkki on elimistölle välttämätön mineraali, joka osallistuu lukuisiin kehon toimintoihin.

46,95 

Kyky sietää maidon laktoosia on perinnöllinen ominaisuus. DNA-testi kertoo, onko sinulla taipumus laktoosi-intoleranssiin.

48,50 

Riittävä raudan saanti vaikuttaa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja jopa sydämen terveeseen toimintaan.Testipakettiin on valittu raudanpuutteen toteamiseen tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin mittaamisen sijaan tulisi aina tarkistaa myös herkkä CRP ja täydellinen verenkuva.Tämä paketti ei vaadi paastoa.

49,00 

D-vitamiini (S -D-25) on erityisen tärkeä suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi. D-vitamiinilla on vaikutusta vireystilaan ja sen puute voikin osittain selittää talviaikaista väsymystä. Jokaisen suomalaisen olisi hyvä vähintään kerran mitata oma D-vitamiinitasonsa.

49,50 

Testosteroni on miehen tärkein sukupuolihormoni. Vapaan testosteronin määritys laskee aktiivisen, vapaana verenkierrossa olevan testosteronin pitoisuuden.Näyte tulisi ottaa aamulla ennen klo.10.Sisältää testit: Kokonaistestosteroni (S-Testo) ja SHBG eli sukupuolihormoneja sitova globuliini. Eli Testosteroni-testiä ei tarvitse tilata erikseen.

49,50 

DHEA on heikko androgeeni eli miessukuhormoni, jota erittyy lisämunuaisten kuorikerroksesta.

51,95 

B6-vitamiini osallistuu aivoissa mielialan kannalta tärkeiden välittäjäaineiden muodostamiseen.

53,95 

P-Se-testillä mitataan elimistön seleenipitoisuus mahdollisen puutostilan ja seleenialtistuksen varalta.

53,95 

Laaja tutkimuspaketti sisältää neljä testiä, joiden avulla saadaan kattava kuva kilpirauhasen toiminnasta ja säätelystä. Kilpirauhanen vaikuttaa koko kehon toimintaan.Ei vaadi paastoa, otettava ennen klo.12.00.

78,90  59,00 

Testipaketti, jonka avulla voit selvittää johtuvatko vatsavaivat keliakiasta. Sisältää kaksi testiä keliakian toteamiseksi.

59,00 

Kaksi suosituinta testiämme, D-vitamiini ja ferritiini, nyt alennetuun yhteishintaan!Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme.Näiden testien avulla voit helposti selvittää mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.

71,45  59,00 

Laboratoriokoe, jolla borrelioosia etsitään, on borreliaa vastaan muodostuneiden vasta-aineiden mittaaminen verinäytteestä (S -BorrAb).Testillä selvitetään kehon immuunivastetta Borrelia-bakteerille.Lymen taudin eli borrelioosin, voi saada puutiaisen eli punkin puremasta.Jos tartunnasta on alle 2 – 4 viikkoa aikaa, testillä ei välttämättä voida osoittaa vasta-aineita.

59,95 

B1-vitamiinia eli tiamiinia tarvitaan normaaliin hermoston toimintaan ja energia-aineenvaihduntaan.

60,95 

Tarkempi B12-TC2-testi. B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa. Sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta, joten varsinkin kasvispainoitteisesti syövien kannattaa kiinnittää huomiota sen saantiin.

71,50  61,70 

ApoB-lipoproteiini on pahana kolesterolina pidetyn LDL:n rakenneosa. Sen pitoisuuden määritys ennustaa etenkin ylipainoisilla, munuaissairailla ja diabeetikoilla valtimotautien riskin perinteisiä kolesterolimittauksia tarkemmin.

61,95 

Miksi testosteronin yhteydessä kannattaa mitata myös D-vitamiini?D-vitamiinin puutos on monien muiden terveysriskien ohella yhdistetty tutkimuksissa heikkoihin testosteronitasoihin. Tutkimuksissa on saatu viitteitä siitä, että D-vitamiinin puutos vähentää testosteronia.Saat nyt 20% alennuksen kun ostat sekä testosteronin että D-vitamiinin mittauksen samalla kertaa.

82,45  65,99 

Sisältää kilpirauhasen laajan tutkimuspaketin sekä ferritiinin. Yhteensä viisi testiä, joiden avulla saadaan kattava kuva kilpirauhasen toiminnasta ja säätelystä. Kilpirauhanen vaikuttaa koko kehon toimintaan.

67,00 

Lapsen tutkimuspakettiin on valittu verikokeet, joiden avulla voidaan arvioida lapsen yleistä terveydentilaa, havaita tulehduksia ja mitata lapsen kannalta tärkeimpien vitamiinien ja raudan pitoisuuksia.Mukana ferritiini, D-vitamiini, herkkä CRP ja täydellinen verenkuva.Katso alta ohjeet testien varaamisesta lapselle.

74,00 

Lipoproteiini A-testin avulla arvioidaan riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin sekä lihavuuteen.

74,95 

Laboratoriossa verikokeella tehtävä allergiatesti.Tähän testipakettiin on valittu yleisimpiä allergiaa aiheuttavia heiniä ja puita.Allergiapaketti selvittää onko sinulla allergioita seuraavia allergeenejä kohtaan: koivu, mänty, tammi, leppä, paju, pähkinäpensas, timotei, englanninraiheinä, koiranheinä, niittynurmikka ja nurminata.

79,90 

Allergiapaketti selvittää onko sinulla seuraavia allergioita:  vehnä, ruis, ohra, riisi, kaura, maissi, seesaminsiemen ja tattari.

79,90 

Laboratoriossa verikokeella tehtävä allergiatesti.Tähän testipakettiin on valittu yleisimpiä allergiaa aiheuttavia eläimiä.Allergiapaketti selvittää onko sinulla allergioita seuraavia eläimiä kohtaan: kissa, koira, hevonen, lehmä, marsu, kani, hiiri, hamsteri ja rotta.

79,90 

Allergiapaketti selvittää onko sinulla allergioita seuraavia pähkinöitä kohtaan: Maapähkinä, hasselpähkinä, manteli, parapähkinä, kookospähkinä, saksanpähkinä, pistaasipähkinä, cashew-pähkinä ja pekaanipähkinä.

79,90 

Allergiapaketti selvittää onko sinulla allergioita seuraavia hedelmiä ja sitruksia kohtaan: persikka, banaani, appelsiini, omena, ananas, mansikka, päärynä ja sitruuna.

79,90 

Keliakian syntyyn liittyy voimakas perinnöllinen alttius. HLA-perintötekijöitä löytyy käytännössä kaikilta keliaakikoilta. Testiä käytetään pääasiassa keliakian poissulkemiseen.

84,50 

A-vitamiini on sairauksia ehkäisevä, luiden ja ihon kuntoon vaikuttava vitamiini.

86,95 

C-vitamiini on välttämätöntä vastustuskyvylle, vireydelle ja terveydelle.

86,95 

Testistä selviää herkistyminen välitöntä eli IgE-välitteistä allergiaa aiheuttaville allergeeniryhmille sekä se, mitä tiettyä allergeenia kohtaan henkilö on herkistynyt.

86,95 

B2-vitamiini on B-ryhmän vitamiini, jonka puutos aiheuttaa esimerkiksi suun haavoja sekä ihottumaa.Se on mahdollisesti hyödyllinen migreenin ehkäisyssä.

86,95 

Testistä selviää mahdollinen allergia homeita Alternaria alternata, Aspergillus fumigatus, Cladosporium herbarum ja Penicillium chrysogenum (notatum) kohtaan. 

86,95 

Lykopeeni on varsinkin tomaateista saatava karoteeni, jolla on syöpää ehkäiseviä vaikutuksia.

87,95 

Kupari on elimistölle välttämätön hivenaine.

88,95 

Testipaketti, jonka avulla voit selvittää johtuvatko vatsavaivat laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta. Sisältää kolme mittaria näiden toteamiseksi.

89,00 

Mangaanille ja sen epäorgaanisille yhdisteille altistumisen arviointi.

93,95 

Q10-koentsyymiä on kaikissa solukalvoissa. Se toimii antioksidanttina, eli suojelee soluja hapettumiselta.

94,95 

Puhti-terveystarkastus on suosituin testipakettimme. Se sisältää 31 eri mittaria, jotka antavat kattavan käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini sekä maksan ja munuaisten toiminta. 

99,00 

S-TSHRAb-testiä käytetään erilaisten kilpirauhasen liikatoimintaa aiheuttavien tilojen toteamisessa ja lääkehoidon seurannassa.

107,95 

Sydänkohtausriskitestillä arvioidaan riskiä saada sydänkohtaus tai sairastua tyypin 2 diabetekseen lähivuosina.

109,00 

GastroPanel on neljän testin kokonaisuus ylävatsavaivojen tutkimiseen. Kertoo esimerkiksi vatsan happotasapainosta ja sisältää myös helikobakteeri-infektion tarkistuksen.

109,00 

Proteiinit muodostuvat aminohapoista, joita saadaan eläinperäisestä ruoasta sekä monipuolisesta kasvisravinnosta.P-Aminoh -testillä mitataan, onko elimistössä tarpeeksi aminohappoja tai aineenvaihduntasairaus, joka vaikuttaa niiden määrään.

121,95 

Täydellisen verenkuvan ja kolesteroli-arvojen lisäksi mukana on muun muassa kilpirauhasen toimintaa mittaavat testit, tärkeimmät vitamiinit kuten D-vitamiini, B12 ja folaatti, joka on erityisen tärkeä raskaana oleville naisille.Tämä paketti sopii myös raskaana oleville. Testin tekeminen vaatii paastoa.

129,00 

Estroni on heikko naishormoni eli estrogeeni.S -E1 -testillä tutkitaan mahdollisia pahanlaatuisia kasvaimia munasarjoissa ja lisämunuaisten kuorikerroksessa, sekä menopaussin eli kuukautisten loppumisen jälkeisiä vuotoja.

134,95 

Kasvissyöjän terveystarkastus antaa kattavan käsityksen terveydestäsi ja auttaa sinua arvioimaan, onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen. Mukana myös tärkeät seurattavat B-vitamiinit eli B12 ja folaatti sekä D-vitamiini ja ferritiini.

139,00 

Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu niille, jotka haluavat tietää vielä enemmän oman kehonsa hyvinvoinnista. Miehen paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi testosteronin ja B12-vitamiinin.

139,00 

Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu niille, jotka haluavat tietää vielä enemmän oman kehonsa hyvinvoinnista. Naisten laaja paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi B12-vitamiinin ja folaatin.

139,00 

Riittävä raudan saanti vaikuttaa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja jopa sydämen terveeseen toimintaan.Puhdin tutkimuspakettiin on valittu tärkeimmät mittarit, jotka kertovat elimistösi rauta-arvoista.Mukana on ferritiini, rauta, transferriini, transferriinin rautakyllästeisyys, B12-vitamiini, folaatti, herkkä CRP, hemoglobiini ja täydellinen verenkuva.

139,00 

Testipaketti antaa kattavan käsityksen miten elimistösi voi ja auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita. Mukana muun muassa täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, sokeriarvot, tärkeimmät vitamiinit sekä PSA ja testosteroni.

144,00 

Testipaketti antaa kattavan käsityksen miten elimistösi voi ja auttaa seuraamaan iän myötä terveyteen liittyviä asioita.  Mukana esimerkiksi täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, sokeriarvot, suoloista kalium ja natrium, ferritiini ja tärkeimmät vitamiinit.

144,00 

Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium ja lisäksi B12-vitamiini, nestetasapainoon liittyvä kalium sekä testosteronin mittaus.

149,00 

Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium ja lisäksi B-vitamiineista B12 ja folaatti sekä nestetasapainoon liittyvä kalium.

149,00 

Testillä mitataan jodidin pitoisuus elimistössä.Jodidi vaikuttaa kilpirauhasen toimintaan.

154,00 

Testipaketti on kehitetty mittaamaan sydän- ja verisuonitauteihin liittyviä riskitekijöitä. Testit mittaavat ihmisen veressä kiertäviä lipoproteiineja eri tavoin. Tämän lisäksi niiden avulla voidaan arvioida kehon yleistä sekä sepelvaltimoiden seinämässä mahdollisesti käynnissä olevaa tulehdusta ja sokeriaineenvaihduntaa.

157,00 

Testipaketti, jonka avulla voit selvittää johtuvatko vatsavaivat laktoosi-intoleranssista, keliakiasta tai vatsan liiallisesta hapokkuudesta. Kattavin paketti vatsavaivojen tutkimiseen.

196,00 

Ota hyvinvointi kokonaisvaltaisesti haltuun ja hyödynnä ainutlaatuinen testikokonaisuus tarjoushintaan!Firstbeat hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.Puhdin vireyteen liittyvät laboratoriotestit kertovat, ovatko edellytykset vireydelle ja jaksamiselle kunnossa.

199,00 

Naisen hormonitasapaino -testipaketti auttaa selvittämään kattavasti elimistösi hormonitasapainon.Hormonitoiminta vaikuttaa muun muassa kuukautisiin, jaksamiseen, mielialaan, painonhallintaan, uneen, hikoiluun, ruoansulatukseen, vastustuskykyyn ja aineenvaihduntaan.

199,00 

Omega-rasvahapot ovat terveyteen merkittävästi vaikuttavia rasvoja, joiden osuus ravinnossa on usein liian pieni. Testillä tutkitaan niiden määrä elimistössä.

264,95 

Miten geenisi vaikuttavat unirytmiisi, stressinsietokykyysi ja palautumiseesi? Miten nautintoaineet ja lääkkeet toimivat kehossasi?Evogenom Premium on aktiivisen ihmisen laaja tietopaketti itsestään. Sisältää kaikki perustiedot laajennettuna sekä lisäksi tietoa persoonallisuudesta.Evogenom on suomalainen bioteknologiayritys, jonka tarkoituksena on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla.

289,00 

Sport-geenitestin avulla saat tietää minkälainen harjoittelu on tehokkainta juuri sinulle. Sport on Evogenomin laajin geenitesti, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille.Evogenom on suomalainen bioteknologiayritys, jonka tarkoituksena on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla.

299,00 

Testi selvittää perimäsi ja elintapojesi vaikutusta diabetekseen ja sepelvaltimotautiin.Testin avulla saat lisäymmärrystä Puhdin tarjoamiin tuttuihin laboratoriotesteihin kuten kolesteroli- tai sokeriarvoihin. Testin tarkoitus on edistää terveyttäsi varhaisen tunnistamisen keinoin ja auttaa sinua saavuttamaan lisää terveitä elinvuosia.Genomitestin toteuttaa Negen, joka on suomalainen, geneetikkojen ja lääkäreiden perustama genetiikan teknologiayritys. Testi on ainutlaatuinen maailmassa ja kattavin Negenin analyysipaketeista.

349,00