86,95 

A-vitamiini on sairauksia ehkäisevä, luiden ja ihon kuntoon vaikuttava vitamiini.
Proteiinit muodostuvat aminohapoista, joita saadaan eläinperäisestä ruoasta sekä monipuolisesta kasvisravinnosta. P-Aminoh -testillä mitataan, onko elimistössä tarpeeksi aminohappoja tai aineenvaihduntasairaus, joka vaikuttaa niiden määrään.

60,95 

B1-vitamiinia eli tiamiinia tarvitaan normaaliin hermoston toimintaan ja energia-aineenvaihduntaan.
Tarkempi B12-TC2-testi (aktiivinen B12). B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa. Sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta, joten varsinkin kasvispainoitteisesti syövien kannattaa kiinnittää huomiota sen saantiin.
B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa. Sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta, joten varsinkin kasvispainoitteisesti syövien kannattaa kiinnittää huomiota sen saantiin.
B2-vitamiini on B-ryhmän vitamiini, jonka puutos aiheuttaa esimerkiksi suun haavoja sekä ihottumaa. Se on mahdollisesti hyödyllinen migreenin ehkäisyssä.

53,95 

B6-vitamiini osallistuu aivoissa mielialan kannalta tärkeiden välittäjäaineiden muodostamiseen.

86,95 

C-vitamiini on välttämätöntä vastustuskyvylle, vireydelle ja terveydelle.

49,50 

D-vitamiini (S -D-25) on erityisen tärkeä suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi. D-vitamiinilla on vaikutusta vireystilaan, ja sen puute voikin osittain selittää talviaikaista väsymystä ja alakuloisuutta. Jokaisen suomalaisen olisi hyvä vähintään kerran vuodessa mitata oma D-vitamiinitasonsa.

33,95 

E-vitamiini on rasvaliukoinen antioksidantti.
Folaatti eli foolihappo on ravinnosta saatava B-ryhmän vitamiini, jota moni saa ravinnosta liian vähän. Se on ihmiselle välttämätön ravintoaine, joka ennaltaehkäisee sairauksia ja edistää aivotoimintaa.
Q10-koentsyymiä on kaikissa solukalvoissa. Se toimii antioksidanttina, eli suojelee soluja hapettumiselta.