86,95 

A-vitamiini on sairauksia ehkäisevä, luiden ja ihon kuntoon vaikuttava vitamiini.
Proteiinit muodostuvat aminohapoista, joita saadaan eläinperäisestä ruoasta sekä monipuolisesta kasvisravinnosta. P-Aminoh -testillä mitataan, onko elimistössä tarpeeksi aminohappoja tai aineenvaihduntasairaus, joka vaikuttaa niiden määrään.

60,95 

B1-vitamiinia eli tiamiinia tarvitaan normaaliin hermoston toimintaan ja energia-aineenvaihduntaan.

71,50  61,70 

Tarkempi B12-TC2-testi. B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa. Sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta, joten varsinkin kasvispainoitteisesti syövien kannattaa kiinnittää huomiota sen saantiin.
B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa. Sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta, joten varsinkin kasvispainoitteisesti syövien kannattaa kiinnittää huomiota sen saantiin.
B2-vitamiini on B-ryhmän vitamiini, jonka puutos aiheuttaa esimerkiksi suun haavoja sekä ihottumaa. Se on mahdollisesti hyödyllinen migreenin ehkäisyssä.

53,95 

B6-vitamiini osallistuu aivoissa mielialan kannalta tärkeiden välittäjäaineiden muodostamiseen.

86,95 

C-vitamiini on välttämätöntä vastustuskyvylle, vireydelle ja terveydelle.

49,50 

D-vitamiini (S -D-25) on erityisen tärkeä suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi. D-vitamiinilla on vaikutusta vireystilaan, ja sen puute voikin osittain selittää talviaikaista väsymystä ja alakuloisuutta. Jokaisen suomalaisen olisi hyvä vähintään kerran vuodessa mitata oma D-vitamiinitasonsa.

33,95 

E-vitamiini on rasvaliukoinen antioksidantti.
Folaatti eli foolihappo on ravinnosta saatava B-ryhmän vitamiini, jota moni saa ravinnosta liian vähän. Se on ihmiselle välttämätön ravintoaine, joka ennaltaehkäisee sairauksia ja edistää aivotoimintaa. Folaatin mittaus on yksinkertainen verikoe laboratoriossa. Tulokset saat jo heti seuraavana päivänä. Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.
Q10-koentsyymiä on kaikissa solukalvoissa. Se toimii antioksidanttina, eli suojelee soluja hapettumiselta.