Siirry pääsisältöön
50+ mies terveystarkastus

Hivenaineet ja mineraalit

Näytetään tulokset 1–12 / 15

Kupari (S-Cu)

Ilman paastoa
117,90 

Kupari on pienessä määrin elimistölle välttämätön hivenaine, jota saadaan ravinnosta. Kupari tutkitaan lääkärin suosituksesta, kun epäillään kuparin poikkeavaa kertymistä elimistöön (esim. työperäisissä altistuksissa tai kertymäsairauden kuten Wilsonin taudin yhteydessä).

Raudan imeytymiskoe osoittaa, onko sinulla raudanpuutetta ja imeytyykö suun kautta otettu rautalisä elimistösi käyttöön. Tutkimusta suositellaan, jos on epäilys heikosta raudan imeytymisestä. Tutkimuksen kesto on 2 tuntia. Sisältää raudan imeytymiskokeen lisäksi raudanpuutteen tutkimuspaketin testit (ferrit, CRP ja TVK). 

69,00 

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Testipakettiin on valittu raudanpuutteen tarkasteluun tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin lisäksi tulisi tarkistaa myös tulehdusarvo CRP ja verenkuva.

54,30 

Rautaa tarvitaan punasolujen hemoglobiinin muodostukseen. Lisäksi se toimii monissa entsyymireaktioissa katalyyttinä. Raudan tutkimusta (fP-Fe) käytetään pääasiassa osatutkimuksena tranferriinisaturaation määrittämisessä.

Kivennäisaineet eli mineraalit sekä hivenaineet – Tutkimukset ilman lähetettä

Kivennäisaineita tarvitaan kudosten rakenteisiin sekä entsyymien toiminnan ja aineenvaihdunnan ylläpitämiseen. Kivennäisaineiden saannin tarpeissa on suuria eroja. Hivenaineet ovat niitä kivennäisaineita, joiden päivittäinen tarve on pieni.

Laboratoriokokeet ilman lähetettä

Puhdin kautta pääset laboratoriokokeisiin ilman lähetettä. Voit lisätä valmiisiin terveystarkastuksiin yksittäisiä testejä ja koota oman testipaketin!

Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen. Tuloksia saat yleensä jo seuraavana arkipäivänä. Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

Tarvittaessa saat testien jälkeen helposti yhteyden lääkäriin, mikäli haluat keskustella terveydestäsi; lääkärin etäkonsultaatio on erikseen tilattavissa suoraan Puhdin tulosraportilta.

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00