Siirry pääsisältöön
50+ mies terveystarkastus

Hivenaineet ja mineraalit

Näytetään tulokset 1–12 / 16

Kupari (S-Cu)

Ilman paastoa
93,95 

Kupari on pienessä määrin elimistölle välttämätön hivenaine, jota saadaan ravinnosta. Kupari tutkitaan lääkärin suosituksesta, kun epäillään kuparin poikkeavaa kertymistä elimistöön (esim. työperäisissä altistuksissa tai kertymäsairauden kuten Wilsonin taudin yhteydessä).

59,00 

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Testipakettiin on valittu raudanpuutteen tarkasteluun tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin lisäksi tulisi tarkistaa myös tulehdusarvo CRP ja verenkuva.

24,95 

Rautaa tarvitaan punasolujen hemoglobiinin muodostukseen. Lisäksi se toimii monissa entsyymireaktioissa katalyyttinä. Raudan tutkimusta (fP-Fe) käytetään pääasiassa osatutkimuksena tranferriinisaturaation määrittämisessä.

Kivennäisaineet eli mineraalit sekä hivenaineet – Tutkimukset ilman lähetettä

Kivennäisaineita tarvitaan kudosten rakenteisiin sekä entsyymien toiminnan ja aineenvaihdunnan ylläpitämiseen. Kivennäisaineiden saannin tarpeissa on suuria eroja. Hivenaineet ovat niitä kivennäisaineita, joiden päivittäinen tarve on pieni.

Laboratoriokokeet ilman lähetettä

Puhdin kautta pääset laboratoriokokeisiin ilman lähetettä. Voit lisätä valmiisiin terveystarkastuksiin yksittäisiä testejä ja koota oman testipaketin!

Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen. Tuloksia saat yleensä jo seuraavana arkipäivänä. Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

Tarvittaessa saat testien jälkeen helposti yhteyden lääkäriin, mikäli haluat keskustella terveydestäsi; lääkärin etäkonsultaatio on erikseen tilattavissa suoraan Puhdin tulosraportilta.

Siirry maksamaan: : 0,00