Siirry pääsisältöön
50+ mies terveystarkastus

Hormonit

Näytetään tulokset 1–12 / 18

59,95 

Follikkelia stimuloiva hormoni eli FSH vaikuttaa sukupuolihormonien, estrogeenin ja testosteronin, määrään ja kuukautiskiertoon. Tutkimus otetaan luonnollisen kuukautiskierron alussa (kierron 3.-5. päivä). Hormonaalisen ehkäisyvalmisteen (esim. e-pillerit, minipillerit tai ehkäisykapseli) käytön yhteydessä tulos ei kuvasta elimistön normaalitilanteen hormonitoimintaa. Suosituksena on tehdä tutkimus aikaisintaan 4 viikkoa ehkäisyvalmisteiden käytön lopettamisesta.

Kortisoli (S-Korsol)

Ilman paastoa
27,95 

Kortisoli mitataan, kun epäillään kortisolin liika- tai vajaaeritystä, jotka ovat sairaustiloja. Liikatoiminta (hyperkortisolismi) aiheuttaa esim. Cushingin taudin ja vajaatoiminta (hypokortisolismi) esim. Addisonin taudin.

45,95 

Luteinisoiva hormoni (LH) on sukupuolihormonien tuotantoon vaikuttava aivolisäkkeen erittämä hormoni. Se vaikuttaa estrogeeni- ja testosteronitasoihin ja hedelmällisyyteen. Tutkimus otetaan luonnollisen kuukautiskierron alussa (kierron 3.-5. päivä). Suosituksena on tehdä tutkimus aikaisintaan 4 viikkoa ehkäisyvalmisteiden käytön lopettamisesta.

Hormonien tutkimukset ilman lähetettä

Tilaa ensin testit netistä Puhdin sivuilta ilman lääkärin lähetettä. Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla selkeät ohjeet näytteenottoon valmistautumiseen.

Laboratoriossa voi käydä usealla paikkakunnalla Suomessa. Suurin osa laboratorioista palvelee ilman ajanvarausta. Näytteenotto vie vain muutaman minuutin.

Tulokset saat selkeälle raportille!

Siirry maksamaan: : 0,00