Lisää tilaukseen yksittäisiä testejä

Voit lisätä valmiisiin terveystarkastuksiin yksittäisiä testejä ja koota oman testipaketin

ETSI TESTEJÄ

Voit rajata testejä valitsemalla yhden tai useamman kategorian

Näytä kaikki kategoriat

HAUN TULOKSET

Showing all 106 results

Ferritiini on raudan imeytymis- ja varastoitumismuoto. Se on hyvä elimistön rautavarastojen mittari, ja sen pieni pitoisuus on merkki raudanpuutteesta.

24,95 

Täydellinen verenkuva koostuu useasta osatutkimuksesta. Testeillä selvitetään veren solujen määrät ja punasolujen rakenne.

24,50 

Herkkä CRP (C-reaktiivinen proteiini) on tutkimus, jolla tutkitaan tulehdusta.

23,90 

D-vitamiini on tärkeä terveyteen vaikuttava tekijä, johon voimme vaikuttaa itse. D-vitamiini vaikuttaa ihmisen terveyteen kokonaisvaltaisesti. Se vaikuttaa mm. kalsiumin imeytymiseen ja luuston terveyteen. D-vitamiinia tarvitaan myös immuunipuolustukseen ja osteoporoosin ehkäisyyn.

48,50 

TSH eli tyreotropiini on aivolisäkkeen erittämä kilpirauhasen toimintaa ohjaava hormoni. Tyreotropiini tutkitaan, kun selvitetään kilpirauhasen toimintaa.

27,50 

ALAT-tutkimus kertoo maksan terveydestä. ALAT on entsyymi, jota pääsee verenkiertoon maksakudoksen soluvaurioissa. Sen perusteella voidaan päätellä maksakudoksen vaurioitumista.

21,50 

Pitkäaikainen sokeriarvo B-HbA1c ilmaisee verensokerin keskiarvon edeltävien noin 2–8 viikon ajalta. Verensokeri vaikuttaa yleisvointiin ja vireyteen, lihasten ja aivojen toimintaan ja nälän tunteeseen.

18,50 

Tarkempi B12-TC2-testi (aktiivinen B12). B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa.

59,50 

Kolesterolin mittauksessa tutkitaan veren rasva-arvot. Pitää sisällään testit: kokonaiskolesteroli, triglyseridit, LDL-kolesteroli, HDL-kolesteroli, non-HDL ja Kol/HDL-suhde.

35,50 

Kreatiniiniarvon perusteella arvioidaan munuaisten toimintaa. Pt-GFRe-tutkimus kertoo, kuinka hyvin munuaiset pystyvät puhdistamaan verta eli poistamaan ylimääräisen veden ja kuona-aineet elimistöstä. Sisältää 2 arvoa, kreatiniinin ja laskennallisen GFR-arvon.

28,50 

Natrium on yksi elimistön tärkeimmistä suoloista. Se on elämälle välttämätön ollessaan keskeinen suola kaikkien solujen kalvojännitteen ylläpitämisessä.

18,50 

Glukoosi kertoo veren sokeripitoisuuden. Verensokeri vaikuttaa yleisvointiin ja vireyteen, lihasten ja aivojen toimintaan ja nälän tunteeseen.

22,90 

Testosteroni on miehen tärkein sukupuolihormoni. Vapaan testosteronin määritys kertoo aktiivisen, vapaana verenkierrossa olevan testosteronin pitoisuuden. Sisältää testit: kokonaistestosteroni (S-Testo), vapaa testosteroni (S-Testo-VL) ja SHBG eli sukupuolihormoneja sitova globuliini.

44,50 

Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana mm. täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset.

99,00 

Kalium on elimistölle välttämätön suola, joka liittyy muun muassa elimistön nestetasapainoon.

17,95 

T4-V eli tyroksiini on kilpirauhashormoni, jonka pitoisuus kertoo kilpirauhasen toiminnasta.

29,50 

Magnesium on elimistölle välttämätön mineraali, jota tarvitaan hermoston ja useiden entsyymien toimintaan.

17,90 

Naisen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää laajemmin oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana yli 30 testiä, mukaan lukien kolesterolit, verensokeri, D- ja B12-vitamiinit, ferritiini ja natrium.

139,00 

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Testipakettiin on valittu raudanpuutteen tarkasteluun tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin lisäksi tulisi tarkistaa myös tulehdusarvo CRP ja verenkuva.

59,00 

Miehen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää laajemmin oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana yli 30 testiä, mukaan lukien kolesterolit, verensokeri, tärkeät vitamiinit, ferritiini ja testosteroni.

149,00 

Paketissa on kaksi tärkeintä testiä, S -TSH ja S -T4-V, jotka kertovat kilpirauhasen toiminnasta. Testipaketti sopii kilpirauhasen toiminnan säännölliseen seurantaan.

41,00 

S -T3-V, eli trijodityroniini on kilpirauhashormoni joka syntyy T4-hormonista (tyroksiini) dejodinaatiossa.

31,90 

PSA on eturauhassolujen tuottama proteiini, jonka pitoisuus nousee iän myötä ja voi nousta eturauhassairauksien yhteydessä.

32,95 

Kaksi suosituinta Puhdin testiä, D-vitamiini ja ferritiini, nyt etuhintaan! Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Näiden testien avulla voit helposti selvittää, mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.

59,00 

Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium, B12-vitamiini sekä nestetasapainoon liittyvä kalium.

144,00 

Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium ja lisäksi B12-vitamiini, nestetasapainoon liittyvä kalium sekä vapaa laskettu testosteroni.

149,00 

Folaatti eli foolihappo on ravinnosta saatava B-ryhmän vitamiini. Se on ihmiselle välttämätön ravintoaine.

27,95 

B12-vitamiinia tarvitaan erityisesti hermoston toiminnassa. Sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta, joten varsinkin kasvispainoitteisesti syövien kannattaa kiinnittää huomiota sen saantiin.

28,95 

CRP (C-reaktiivinen proteiini) on tutkimus, jolla tutkitaan tulehdusta. CRP-arvo suurenee tulehduksissa.

19,90 

Testosteroni on miesten tärkein sukupuolihormoni. Se vaikuttaa muun muassa sukupuoliviettiin ja mielialaan. Testi mittaa kokonaistestosteronin määrän.

37,90 

Testipaketilla saat monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana muun muassa täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, verensokeri, tärkeimmät vitamiinit sekä PSA ja vapaa laskettu testosteroni.

159,00 

S -TPOAb eli tyreoideaperoksidaasi on entsyymi, joka osallistuu kilpirauhashormonien muodostumiseen. Vasta-aineet tyreoideaperoksidaasille viittaavat kilpirauhasen autoimmuunitulehdukseen.

29,90 

Voisiko lahja läheiselle ollakin hyvinvointia? Testipakettien avulla läheisesi saa tiedon omasta terveydentilastaan. Puhti-lahjakortti on erinomainen lahjaidea henkilölle, joka on kiinnostunut pitämään terveydestään entistä parempaa huolta.

40,00 200,00 

Kortisoli mitataan, kun epäillään kortisolin liika- tai vajaaeritystä, jotka ovat sairaustiloja. Liikatoiminta (hyperkortisolismi) aiheuttaa esim. Cushingin taudin ja vajaatoiminta (hypokortisolismi) esim. Addisonin taudin.

27,95 

Testipaketilla saat monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana esimerkiksi täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, verensokeri, kalium, natrium, ferritiini ja D-vitamiini.

149,00 

Estradioli on tärkein estrogeeni eli naissukuhormoni. Sen määrä vaikuttaa mielialaan, seksuaalisuuteen ja lisääntymiskykyyn.

25,95 

Transferriini kuljettaa elimistössä rautaa kudoksiin, jotka tarvitsevat sitä. Tässä testissä tutkitaan, miten suuressa osassa transferriinia on rauta-atomi kiinnittyneenä.

33,95 

Follikkelia stimuloiva hormoni eli FSH vaikuttaa sukupuolihormonien, estrogeenin ja testosteronin, määrään ja kuukautiskiertoon. Tutkimus otetaan luonnollisen kuukautiskierron alussa (kierron 3.-5. päivä). Hormonaalisen ehkäisyvalmisteen (esim. e-pillerit, minipillerit tai ehkäisykapseli) käytön yhteydessä tulos ei kuvasta elimistön normaalitilanteen hormonitoimintaa. Suosituksena on tehdä tutkimus aikaisintaan 4 viikkoa ehkäisyvalmisteiden käytön lopettamisesta.

31,95 

Testipaketti sisältää: kokonaistestosteroni (S-Testo), vapaa testosteroni (S-Testo-VL), sukupuolihormoneja sitova globuliini SHBG ja D-vitamiini (S -D-25).

79,00 

Testipakettiin kuuluu täydellinen verenkuva, ferritiini, herkkä CRP, verensokeri, kolesteroliarvot, kilpirauhasen toiminta, D- ja B12-vitamiinit sekä folaatti, joka on erityisen tärkeä raskaana oleville naisille. Testipaketti sopii sekä raskautta suunnitteleville että raskaana oleville.

139,00 

Luteinisoiva hormoni (LH) on sukupuolihormonien tuotantoon vaikuttava aivolisäkkeen erittämä hormoni. Se vaikuttaa estrogeeni- ja testosteronitasoihin ja hedelmällisyyteen. Tutkimus otetaan luonnollisen kuukautiskierron alussa (kierron 3.-5. päivä). Suosituksena on tehdä tutkimus aikaisintaan 4 viikkoa ehkäisyvalmisteiden käytön lopettamisesta.

24,95 

Glutamyylitransferaasitestin avulla saadaan tietoa maksan terveydestä.

20,90 

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan ja yleisvointiin. Laajan raudanpuutteen ja anemian tutkimuksen tuloksena saat tärkeimmät arvot, jotka liittyvät rautaan, rautavarastoihin ja anemiaan.

149,00 

Aspartaattiaminotransferaasitesti on maksan toimintaa ja vauriota mittaava koe.

20,50 

Progesteroni eli keltarauhashormoni on tärkeä naisen hedelmällisyydelle. Se mahdollistaa raskauden alkamisen ja suojelee raskauden normaalia jatkumista.

28,95 

Alkalinen fosfataasi on etenkin maksan ja sapen toimintaan liittyvä entsyymi. Sitä erittyy myös luustosairauksien yhteydessä. Arvoa kohottavat etenkin sapen erityistä häiritsevät tai luustoa hajottavat sairaudet.

10,95 

Kalsium on luustomme tärkein rakennusaine.

19,50 

Kasvissyöjän terveystarkastus antaa monipuolisesti tietoa terveyteesi vaikuttavista tekijöistä ja auttaa sinua arvioimaan, onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen. Mukana muun muassa B12-vitamiini, folaatti, D-vitamiini ja ferritiini.

139,00 

Lasko-testillä selvitetään elimistön tulehdustatilaa.

15,95 

Prolaktiini (PRL) eli maitohormoni on aivolisäkkeen tuottama hormoni.

24,95 

Perusverenkuva koostuu useista testeistä. Testeillä selvitetään veren solujen määrät ja punasolujen rakenne.

21,50 

Kudostransglutaminaasi on herkin keliakian toteamisessa ja hoidon seurannassa käytettävä vasta-ainetutkimus. Luotettavan keliakiadiagnostiikan edellytyksenä on, että tutkittava on ollut gluteenipitoisella ruokavaliolla vähintään 6 viikon ajan ennen näytteen ottamista.

41,50 

Lisäkilpirauhaset erittävät parathormonia, joka säätelee elimistön kalsiumtasapainoa.

50,90 

Homokysteiinin tutkimus P -Hcyst

37,95 

Testiä käytetään esimerkiksi maksavaurioiden ja hemolyyttisten anemioiden diagnosoinnissa.

15,95 

Uraatti tarkoittaa virtsahappoa. Sen pitoisuus veressä voi nousta esimerkiksi alkoholinkäytön ja ylipainon vuoksi. Suuri uraattipitoisuus altistaa kihdille.

15,95 

Keliakiatesti sisältää seuraavat tutkimukset: kudostransglutaminaasi IgA vasta-aineet (S -tTGAbA) ja immunoglobuliini A (Ig A). Luotettavan keliakiadiagnostiikan edellytyksenä on, että tutkittava on ollut gluteenipitoisella ruokavaliolla vähintään 6 viikon ajan ennen näytteen ottamista.

64,00 

Tässä testipaketissa tutkitaan klamydia ja tippuri. Tutkimus on virtsakoe.

74,00 

Transferriini on yksi elimistön rautatilannetta kuvaavista arvoista. Rauta kulkee tämän proteiinin avulla kudoksiin, joissa sitä tarvitaan.

14,95 

Rautaa tarvitaan punasolujen hemoglobiinin muodostukseen. Lisäksi se toimii monissa entsyymireaktioissa katalyyttinä. Raudan tutkimusta (fP-Fe) käytetään pääasiassa osatutkimuksena tranferriinisaturaation määrittämisessä.

24,95 

Kyky sietää maidon laktoosia on perinnöllinen ominaisuus. Testillä selvität, onko sinulla perinnöllinen alttius laktoosia hajottavan entsyymin puutteelliseen toimintaan.

53,50 

Sinkki on elimistölle välttämätön mineraali, joka osallistuu lukuisiin kehon toimintoihin.

51,95 

Kalsium, albumiinikorjattu. Suuri osa elimistön kalsiumista kulkee albumiiniproteiinin mukana.

43,50 

Transferriinireseptori on raudan kuljetusvalkuaisen vastaanottajamolekyyli. Se ottaa vastaan punasolulle kuljetetun raudan ja sen avulla rauta siirtyy punasolun sisälle. Transferriinireseptorin pitoisuus veressä kohoaa raudanpuutteen yhteydessä. S-TfR-testiä käytetään raudanpuutteen toteamisessa.

37,95 

Prealbumiini kertoo maksan terveydestä ja elimistön ravitsemustilasta.

29,95 

DHEAS on heikko androgeeni eli miessukuhormoni, jota erittyy lisämunuaisten kuorikerroksesta.

56,95 

Urea on kuona-aine, jota elimistö ei pysty hyödyntämään. Urea-mittausta käytetään pitkäaikaisen munuaisten vajaatoiminnan seurannassa.

15,95 

Albumiini on kehon tärkeimpiä proteiineja. Monet vitamiinit ja hormonit kulkevat elimistössä siihen sitoutuneena.

15,95 

Testillä selvität, onko sinulla perinnöllinen alttius laktoosia hajottavan entsyymin puutteelliseen toimintaan. Keliakiatesti sisältää seuraavat tutkimukset: kudostransglutaminaasi IgA vasta-aineet (S -tTGAbA) ja immunoglobuliini A (Ig A).

99,00 

Testipakettti sisältää veren sokeripitoisuuden kertovan glukoosiarvon ja veren rasva-arvot.

51,90 

Kreatiinikinaasi on lihassolujen entsyymi. Sitä pääsee verenkiertoon lihassolujen vaurioituessa.

15,90 

Fosfaatti on tärkeä hivenaine, jota tarvitaan luuston ja hampaiden hyvinvointiin, perintötekijöiden rakentamiseen ja entsyymien toimintaan.

15,95 

B6-vitamiini osallistuu muun muassa aivoissa mielialan kannalta tärkeiden välittäjäaineiden muodostamiseen.

58,95 

Tyreoglobuliinin vastaisia vasta-aineita (TyglAb) voi syntyä, kun kilpirauhaskudoksen hajotessa tyreoglobuliinia vuotaa verenkiertoon.

44,00 

Tässä testipaketissa tutkitaan klamydia, tippuri ja HIV. Tutkimus sisältää sekä veri- että virtsakokeen.

94,00 

Tutkimuksella mitataan elimistön seleenipitoisuus mahdollisen puutostilan ja seleenialtistuksen varalta.

58,95 

Hertta-testillä arvioidaan riskiä saada sydänkohtaus tai sairastua tyypin 2 diabetekseen lähivuosina.

114,00 

Kasvuhormonin tutkimus fS-GH

49,95 

A-vitamiini eli retinoli ja sen esiaste beetakaroteeni tukevat terveyttämme monilla tavoilla. A-vitamiini on tärkeä näkökyvylle, ihon ja luiden terveydelle sekä vastustuskyvylle.

91,95 

E-vitamiini on rasvaliukoinen antioksidantti.

38,95 

SHGB:tä, eli sukupuolihormoneja sitovaa globuliinia syntyy maksassa. Sen tuotantoa säätelevät sukupuoli- ja kilpirauhashormonit, insuliini ja ruokavalio. Huom! Käytössä oleva hormonaalinen lääkitys vaikuttaa tulokseen arvioitaessa tutkittavan luonnollista hormonitoimintaa.

43,50 

AMH-taso kertoo munasarjojen toiminnallisesta kunnosta.

124,00 

Selvitä terveyttäsi pintaa syvemmältä! Pakettiin sisältyy Puhdin laboratoriokokeet sekä hammastarkastus Mehiläisessä. Laboratoriokokeet kertovat, miten elimistösi voi. Myös suun hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hammastarkastuksessa onkin hyvä käydä vuosittain.

159,00 

Kupari on pienessä määrin elimistölle välttämätön hivenaine, jota saadaan ravinnosta. Kupari tutkitaan lääkärin suosituksesta, kun epäillään kuparin poikkeavaa kertymistä elimistöön (esim. työperäisissä altistuksissa tai kertymäsairauden kuten Wilsonin taudin yhteydessä).

93,95 

S-TSHRAb-testiä käytetään erilaisten kilpirauhasen liikatoimintaa aiheuttavien tilojen toteamisessa.

112,95 

Jopa kolesterolipitoisuutta tärkeämpiä sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöitä ovat elimistön rasvoja kuljettavien partikkelien laatu ja lukumäärä. Sisältää tutkimukset: apo A1, apo B ja suhdeluku fS-ApoB/A1. Testiä käytetään seuraavissa tilanteissa: sydän- ja verisuonitautien riskin arviointi, dyslipidemioiden selvittely ja kolesterolia alentavan lääkehoidon seuranta.

89,00 

B1-vitamiinia eli tiamiinia tarvitaan normaaliin hermoston toimintaan ja energia-aineenvaihduntaan.

65,95 

Raudan imeytymiskoe osoittaa, onko sinulla raudanpuutetta ja imeytyykö suun kautta otettu rautalisä elimistösi käyttöön. Tutkimusta suositellaan, jos on epäilys heikosta raudan imeytymisestä. Tutkimuksen kesto on 2 tuntia.

129,00 

E-Retik -testillä selvitetään punasolutuotannon tilaa.

27,95 

Testipaketti sisältää veren sokeripitoisuuden 2-8 viikon ajalta (B-HbA1c) ja veren rasva-arvot.

50,90 

B2-vitamiini on B-ryhmän vitamiini, jonka puutos aiheuttaa esimerkiksi suun haavoja sekä ihottumaa.

91,95 

Raskaustesti mittaa istukkahormonin pitoisuutta. Verinäyte on virtsanäytettä luotettavampi tutkimus raskauden varhaisessa vaiheessa; raskaustesti verinäytteestä osoittaa raskauden alkamisen jo noin 10 vuorokauden kuluttua hedelmöityksestä. Tämä raskaustesti antaa numeraalisen tuloksen.

58,00 

Stockholm3-tutkimuksella arvioidaan eturauhasen syöpäriskiä. Tutkimus soveltuu ensisijaisesti 50–70-vuotiaille miehille.

298,00 

Mangaanille ja sen epäorgaanisille yhdisteille altistumisen arviointi.

98,95 

Valmennus tukee terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Ruokavalion avulla voit vaikuttaa muun muassa vireyteen, arjessa jaksamiseen, hyvään oloon ja urheilusta palautumiseen.

89,00 

Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi.

89,00 

Valmennus antaa tietoa ja tukea pysyvää, tervettä painonpudotusta varten. Valmennus on suunnattu henkilöille, joilla on ylipainoa ja tavoitteena pysyvä painonhallinta.

89,00 

Lykopeeni on varsinkin tomaateista saatava karoteeni.

92,95 

Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joilla on uupumusta, alakuloa tai ahdistuneisuusoireita. Valmennuksessa saat keinoja vaikuttaa itse omaan psyykkiseen hyvinvointiisi siten, että kokemasi uupumus ja alakulo vähenee.

89,00 

Raskauden toteaminen virtsakokeella. Positiivinen tulos on havaittavissa virtsasta alkuraskauden aikaan, kun ensimmäiset kuukautiset ovat jääneet pois. Tulos on luotettava muutaman päivän kuluttua kuukautisten poisjäämisestä.

58,00 

Lähde liikkeelle -valmennuksessa saat oman valmentajan ja viikottaisia vinkkejä uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen!

89,00 

Valmennus auttaa sinua vahvistamaan ystävällistä vuorovaikutusta vaikeinakin hetkinä ja tarjoaa käytännön työkaluja ristiriitojen ratkaisemiseksi.

89,00 

Univalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät pitkittyneistä unihäiriöistä sekä epäsäännöllistä työaikaa tekeville. Valmennuksen myötä saat vinkkejä uneen vaikuttavien tekijöiden parantamiseen.

89,00 

Valmennuksen myötä ymmärrät paremmin unta ja opit parantamaan unen laatua ja määrää. Univalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät ajoittaisesta unettomuudesta.

89,00 

Valmennuksesta saat keinoja juomisen vähentämiseen. Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat vähentää alkoholin käyttöään tai lopettaa alkoholin käytön kokonaan.

89,00 

Aloita matka kohti tupakoimatonta arkea askel kerrallaan! Irti tupakasta -valmennus auttaa sinua tupakoinnin lopettamisessa kokonaan.

89,00