Siirry pääsisältöön
Etusivu / Blogi / Tuomas Kohila: “Sanoisin, että Puhti on kyllä yrittäjän paras kaveri”

Tuomas Kohila: “Sanoisin, että Puhti on kyllä yrittäjän paras kaveri”

Propsin tuomas Kohila

Tuomas Kohila kokeili Puhdin testipakettia ja kertoo nyt, miksi kokee oman terveyden testaamisen tuovan lisää hyvinvointia ja jaksamista yrittäjän arkeen.

“Puhti tarjoaa nopean ja helpon tavan saada sellaista tietoa oman kehon tilasta, jota ei ole mahdollista saada kotikonstein helposti”

Hektinen yrittäjän arki edellyttää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jos ei voi hyvin, ei työssä tai vapaallakaan yksinkertaisesti jaksa. Erityisesti yksityisyrittäjinä toimiville hyvä terveys tuo turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Testaamisen avulla on mahdollista selvittää ne asiat, jotka vaativat parannusta. Lääkäri auttaa tarvittaessa löytämään oikeat keinot.

Jaksamiseen arjessa voivat vaikuttaa monet eri tekijät. Työpäivistä on tärkeää palautua vapaa-ajalla. Riittävä palautuminen auttaa vähentämään stressiä, joka voi pitkittyessään olla haitallista terveydelle. Väsymys ja uupumus voidaan usein välttää tekemällä oikeanlaisia valintoja arjessa. Omat voimavarat on tärkeää tunnistaa. Kiireisen – tai erityisesti juuri sellaisen – työpäivän aikana on tärkeää muistaa pitää taukoja. Kokeile vaikka taukojumppaa

Yrittäjänä itsekin toimiva Tuomas myöntää, että syksyllä päivät ovat monesti venyneet pitkiksi. ”Uuden palvelun luominen tempaa mukaansa, hyvässä ja pahassa. Eikä kiire lopu sovelluksen julkaisuun. Mahtavaa, että Propsin ja Puhdin yhteistyön myötä tulin testeihin ja oma hyvinvointi nousi taas prioriteettilistalle.”

Omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa jo silloin kun kaikki on kunnossa. Ja jos testaamalla selviää, ettei olekaan, korjausliikkeitä on usein helpompi ja nopeampi tehdä silloin kun poikkeamat huomataan ajoissa. Tällöin pienilläkin muutoksilla esimerkiksi elintapoihin voidaan saada paljon hyvää aikaan. Tuomas toteaa, että “yleensä se menee niin, että asia ei ole tärkeä, kunnes on pakko tehdä jotain” ja jatkaa vielä: “nyt sanoisin, että Puhti on kyllä yrittäjän paras kaveri. Nopeasti ja säännöllisesti testiin, ja voit saada tietoa oman kehon tilanteesta jo reippaasti ennen kuin tilanne on jollakin kehon osa-alueella hälyttävä.”

Joskus jaksamiseen voivat vaikuttaa esimerkiksi vitamiinitasot ja kehon rautavarastot, jotka voidaan selvittää helposti laboratoriokokeilla. Esimerkiksi Puhti-laboratoriopaketissa mitataan muun muassa rautavarastoista kertova ferritiini, D-vitamiinitaso sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Tulosten perusteella voi esimerkiksi aloittaa elämäntapamuutoksen, ravintolisän käytön tai tarvittaessa hakeutua lääkärin vastaanotolle. Myös Puhdin kautta on saatavilla erillisenä palveluna Mehiläisen lääkärin neuvonta.

“Minulle on tärkeää, että voin seurata hyvinvointia pintaa syvemmältä sellaisilla mittareilla, joita ei paljain silmin näe”

Tuomas kokeili Puhtia ensimmäistä kertaa, mutta aikoo jatkossakin seurata omaa terveyttään Puhdin avulla, koska kokee testit erityisen hyödyllisiksi itselleen.

“Testistä minulle on tärkeää, että voin seurata hyvinvointia ”pintaa syvemmältä” sellaisilla mittareilla, joita ei paljain silmin näe. Tavoitteenani on myös pystyä kiinnittämään mahdollisimman paljon huomiota kiireisessä arjessa omaan hyvinvointiin ja Puhdin nopea ja kattava testi antaa siitä mielestäni erittäin hyvän kuvan”, Tuomas sanoo ja jatkaa: “Minusta arkeen sopivalla mittaamisella saa kaksi asiaa. Ensinnäkin saat ajantasaista ja rehellistä tietoa omasta hyvinvoinnistasi. Toiseksi datan avulla itse hyvinvoinnista huolehtiminen pelillistyy. Sen seuraaminen on mielenkiintoisempaa: lukuja ja numeroita, joita voi verrata keskenään. Edellä mainitut argumentit sopivat äärimmäisen hyvin erityisesti yrittäjän luonteeseen.”

Tuomaksen mielestä Puhdin testistä saadut tulokset olivat äärimmäisen helppo tulkita: “Annan Puhdille kiitettävän arvosanan.”

Puhti toimii yhteistyössä lukuisten kumppaneiden, kuten valmentajien, kuntosalien ja terveyden ammattilaisten kanssa. Puhdin uusi kotimainen yhteistyökumppani Props tarjoaa mahdollisuuden käyttää ostoksista kerättyjä pisteitä moniin eri palveluihin ja tarjouksiin johtavilta brändeiltä. 

Väsymys ja uupumus
Tietopaketti

Väsymys ja uupumus – Oireet, syyt, hoito ja tutkimukset

Jokainen on joskus väsynyt. Vireystilamme ei pysy samanlaisena jatkuvasti. Jatkuva päiväaikainen väsymys ja virkistämättömät yöunet eivät ole normaaleja, ja vaativat väsymyksen syyn selvittämistä. Väsymykseen vaikuttavat niin fyysiset kuin henkisetkin kuormitustekijät.

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00