Siirry pääsisältöön
Etusivu / Blogi / Monipuoliset terveyspalvelut edistävät yrittäjän terveyttä

Monipuoliset terveyspalvelut edistävät yrittäjän terveyttä

Kirjoittanut:

Hyvinvointiteknologia yrittäjän terveyden tukena

33-vuotias Ilona Oksanen on varsinainen tehopakkaus. Hän on monipuolinen sekä liikunnan että taiteen harrastaja. Ilona kokee sydämen asiakseen pitää itsestään hyvää huolta.

Kiireisen yrittäjän arki ei aina takaa parhaita edellytyksiä pitää huolta omasta jaksamisesta. Ilonalla ei ole käytössä työterveyshuollon palveluja, mutta onneksi nykypäivän muut palvelut mahdollistavat oman terveydentilan monipuolisen tarkkailun. Tämä antaa hyvät eväät edistää ja ylläpitää omaa terveyttä.

Hollannista Helsinkiin paluumuuttanut Retail-konsultti kertoo, miten lapsuudessa alkanut aktiivinen urheilu jäi nuorena aikuisena vähälle ja oma hyvinvointi tahtoi helposti unohtua.

– Kaiken huomioni veivät joko opiskelu tai uuden työpaikan syke. Nykypäivänä asiat ovat kuitenkin toisin.

Ilona seuraa päivittäin kertyneitä askeleita, kilometrejä ja sykettä. Hän myöntää, miten helposti balanssi omassa hyvinvoinnissa saattaa kallistua huonojen elintapojen, kuten epäterveellisen ruoan suuntaan, ellei ole tarkkana ja tee viisaita päätöksiä.

Terveysteknologian tutkimushankkeissa on myös pystytty osoittamaan, miten terveysteknologia motivoi ihmisen terveyskäyttäytymistä parempaan suuntaan.  

Maailman terveysjärjestön mukaan terveysteknologian avulla on mahdollista ratkaista terveysongelmia ja parantaa elämänlaatua.

Ilman lääkärin lähetettä suoraan tutkimuksiin

Ilona kertoo, ettei ole mikään tiukkapipo esim. askeleiden tavoittelusta, sillä työpäivien aikana kertyy kilometrejä ihan huomaamatta. Ilonan henkisen hyvinvoinnin lähteitä ovat monipuolisen urheilun lisäksi piirtäminen sekä luova käsillä taiteilu.

Uutena hyvinvoinnin työkaluna Ilona testasi Puhdin Liikkujan laboratoriopaketti -pakettia.

–Tilausprosessi oli valtavan yksinkertainen, hirmu helppo, aika löytyi nopeasti ja sai kävellä vain suoraan näytteenottoon omalla ajalla. Ilonan kauhukuvat pitkistä odotusajoista istumassa näytteenottoaulassa olivat siis turhat.

-Oli myös ällistyttävää miten nopeasti tulokset valmistuivat. Tulokset tulivat jo samana iltana, kuin näytteenotto oli ollut.

Puhdin testipaketit antavat laboratoriokokeiden kautta kokonaisvaltaisesti tietoa siitä, miten oma keho voi. Palvelu on suunniteltu kokeneiden lääkäreiden kanssa. Palvelu auttaa huolehtimaan hyvinvoinnista ja terveydestä.

Lääkärin arvio tunnin sisällä tulosten saapumisesta

Tutkimustulokset eivät varsinaisesti yllättäneet Ilonaa, mutta hän halusi varmistaa lääkäriltä muutaman viitteistä poikkeavan arvon.

Etälääkärin konsultaation voi tilata lisäpalveluna suoraan Puhdin kautta. Lääkäri käy tutkimustulokset asiakkaan kanssa läpi ja selvittää syyt poikkeaville arvoille. Lääkäri antaa suositukset mahdollisille jatkotoimenpiteille ja kirjoittaa tarvittaessa reseptit.

Ilonan mielestä tämä lääkäripalvelu viimeisteli koko prosessin. Yksityisyrittäjän roolissa Ilonalla ei ole käytössä varsinaista työterveyshuoltoa, joten terveyteen liittyvät asiat ovat ns. omassa harkinnassa.

Ilonan mielestä hyvinvointi ja terveydenhuolto pitäisi olla ennaltaehkäisevää. Ilona haluaa olla iäkkäämpänä hyvässä kunnossa ja äitinsä kaltainen teräsmummo.

Puhdille Ilona antoi asiakaskokemuksesta täydet pisteet.  

Oletko ottanut käyttöösi säännölliset laboratoriokokeet? Tiedätkö miten oma elimistösi voi?

Oletko mitannut esim. D-vitamiinin ja ferritiinin?

Jos et, tilaa tästä Puhdin laboratoriopaketti.

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00