Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi.
Aloita matka kohti tupakoimatonta arkea askel kerrallaan! Irti tupakasta -valmennus auttaa sinua tupakoinnin lopettamisessa kokonaan.
Valmennuksesta saat keinoja juomisen vähentämiseen. Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat vähentää alkoholin käyttöään tai lopettaa alkoholin käytön kokonaan.
Valmennus antaa tietoa ja tukea pysyvää, tervettä painonpudotusta varten. Valmennus on suunnattu henkilöille, joilla on ylipainoa ja tavoitteena pysyvä painonhallinta.
Lähde liikkeelle -valmennuksessa saat oman valmentajan ja viikottaisia vinkkejä uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen!
Valmennuksen myötä ymmärrät paremmin unta ja opit parantamaan unen laatua ja määrää. Univalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät ajoittaisesta unettomuudesta.
Valmennus auttaa sinua vahvistamaan ystävällistä vuorovaikutusta vaikeinakin hetkinä ja tarjoaa käytännön työkaluja ristiriitojen ratkaisemiseksi.
Valmennus tukee terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Ruokavalion avulla voit vaikuttaa muun muassa vireyteen, arjessa jaksamiseen, hyvään oloon ja urheilusta palautumiseen.
Univalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät pitkittyneistä unihäiriöistä sekä epäsäännöllistä työaikaa tekeville. Valmennuksen myötä saat vinkkejä uneen vaikuttavien tekijöiden parantamiseen.
Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joilla on uupumusta, alakuloa tai ahdistuneisuusoireita. Valmennuksessa saat keinoja vaikuttaa itse omaan psyykkiseen hyvinvointiisi siten, että kokemasi uupumus ja alakulo vähenee.