Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi.
Lähde liikkeelle -valmennuksessa saat oman valmentajan ja viikottaisia vinkkejä uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen!
Syö terveellisemmin -valmennus tukee terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Ruokavalio vaikuttaa muun muassa vireyteen, arjessa jaksamiseen, hyvään oloon ja urheilusta palautumiseen.

Hyvinvointivalmennukset

 • Hyvinvointivalmentajan tuki: Chat-yhteys valmentajaan.
 • Valmennussisällöt saatavilla 24/7: Valmennusohjelmat OmaMehiläinen-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa.
 • Vaikuttavuuden seuranta: Kysely valmennuksen alussa, aikana, lopussa ja 6 kk valmennuksen jälkeen.
 • Viikottain vaihtuvat teemat: Vinkkejä arkeen sekä harjoituksia ja videoita viikoittain vaihtuvista teemoista.

Valmentajana kokenut terveydenhuollon ammattilainen

Valmennukseen sisältyy viikoittaisten valmennusmateriaalien ja -tehtävien lisäksi oman hyvinvointivalmentajan etätuki. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Yhteydenpito valmentajaan chatin kautta helposti ja sujuvasti. Valmentaja kirjaa valmennukseen liittyvät oleellisimmat asiat Mehiläisen potilastietojärjestelmään (tiedot tulevat näkymään myös Oma Mehiläisen sovellukseen sekä Kanta-arkistoon).

Valmennuksen vaiheet

 1. Valmennuksen aloitus: Tavoite asetetaan yhdessä valmentajan kanssa, aloitusinfo ja -kysely. Valmentaja seuraa ohjelman etenemistä, ja vastaa viesteihisi 1–3 työpäivän kuluessa koko ohjelman ajan.
 2. Uusi viikkoteema ja -tehtävä aina maanantaisin: Valmennuksessa tehdään pieniä muutoksia matkalla kohti omaa tavoitetta. Tehtäviä voi tehdä päivittäin tai kerran viikossa.
 3. Vaikuttavuuden ja tyytyväisyyden seuranta: Tavoitekysely puolivälissä, loppukysely sekä seurantakysely 6 kk valmennuksen jälkeen.
 4. Valmennuksen sivu kokoaa ohjelman yhteen: Oma tavoite, eteneminen, kaikki valmennuksen viikkoteemat sekä oman valmentajan yhteystiedot. Aiemmille viikoille voi palata ja jatkaa tehtävien tekemistä.

Valmennusten kesto on 12–13 viikkoa.

“Mehiläisen hyvinvointivalmennukset ovat tuottaneet todella hyviä tuloksia. 80% loppukyselyyn vastanneista on päässyt haluamaansa tulokseen.”

Seuraa terveyttäsi Puhdin testeillä ennen ja jälkeen valmennuksen

Seuraa terveyttäsi Puhdin laboratoriokokeilla valmennuksen aikana! Saat 20% etukoodin Puhdin testipaketteihin sähköpostiisi, kun olet tilannut valmennuksen.

Kuinka aloitan valmennusohjelman?

 1. Tilaa Puhdin verkkosivuilta haluamasi valmennusohjelma.
 2. Mikäli sinulla ei jo ole OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimeesi tai tabletillesi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa oma.mehilainen.fi
 3. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä Tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.
 4. Valmentaja on yhteydessä sinuun puhelimitse henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sopimiseksi sekä valmennuksen käynnistämiseksi noin 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tarvitsetko lisätietoja valmennuksista?

Lisätietoja valmennuksista löydät kunkin valmennuksen sivulta klikkaamalla “Lisätietoja”. Voit myös olla meihin yhteydessä chatin kautta.

Huom. Mikäli sinulla on työterveyssopimus Mehiläisessä, saattaa tämä valmennus kuulua kyseiseen sopimukseen. Tällaisessa tapauksessa osallistu valmennukseen oman työterveyshoitajan kautta.