Valmennuksesta saat keinoja juomisen vähentämiseen. Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat vähentää alkoholin käyttöään tai lopettaa alkoholin käytön kokonaan.
Valmennus auttaa sinua vahvistamaan ystävällistä vuorovaikutusta vaikeinakin hetkinä ja tarjoaa käytännön työkaluja ristiriitojen ratkaisemiseksi.
Aloita matka kohti tupakoimatonta arkea askel kerrallaan! Irti tupakasta -valmennus auttaa sinua tupakoinnin lopettamisessa kokonaan.
Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joilla on uupumusta, alakuloa tai ahdistuneisuusoireita. Valmennuksessa saat keinoja vaikuttaa itse omaan psyykkiseen hyvinvointiisi siten, että kokemasi uupumus ja alakulo vähenee.
Univalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät pitkittyneistä unihäiriöistä sekä epäsäännöllistä työaikaa tekeville. Valmennuksen myötä saat vinkkejä uneen vaikuttavien tekijöiden parantamiseen.
Valmennuksen myötä ymmärrät paremmin unta ja opit parantamaan unen laatua ja määrää. Univalmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät ajoittaisesta unettomuudesta.
Valmennus antaa tietoa ja tukea pysyvää, tervettä painonpudotusta varten. Valmennus on suunnattu henkilöille, joilla on ylipainoa ja tavoitteena pysyvä painonhallinta.
Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi.
Lähde liikkeelle -valmennuksessa saat oman valmentajan ja viikottaisia vinkkejä uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen!
Valmennus tukee terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Ruokavalion avulla voit vaikuttaa muun muassa vireyteen, arjessa jaksamiseen, hyvään oloon ja urheilusta palautumiseen.

Hyvinvointivalmennukset

 • Hyvinvointivalmentajan tuki: Chat-yhteys valmentajaan.
 • Valmennussisällöt saatavilla 24/7: Valmennusohjelmat OmaMehiläinen-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa.
 • Vaikuttavuuden seuranta: Kysely valmennuksen alussa, aikana, lopussa ja 6 kk valmennuksen jälkeen.
 • Viikoittain vaihtuvat teemat: Vinkkejä arkeen sekä harjoituksia ja videoita viikoittain vaihtuvista teemoista.

Valmentajana kokenut terveydenhuollon ammattilainen

Valmennukseen sisältyy viikoittaisten valmennusmateriaalien ja -tehtävien lisäksi oman hyvinvointivalmentajan etätuki. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Yhteydenpito valmentajaan chatin kautta helposti ja sujuvasti. Valmentaja kirjaa valmennukseen liittyvät oleellisimmat asiat Mehiläisen potilastietojärjestelmään (tiedot tulevat näkymään myös Oma Mehiläisen sovellukseen sekä Kanta-arkistoon).

Valmennukset hyvinvointi

Valmennuksen vaiheet

 1. Valmennuksen aloitus: Tavoite asetetaan yhdessä valmentajan kanssa, aloitusinfo ja -kysely. Valmentaja seuraa ohjelman etenemistä, ja vastaa viesteihisi 1–3 työpäivän kuluessa koko ohjelman ajan.
 2. Uusi viikkoteema ja -tehtävä aina maanantaisin: Valmennuksessa tehdään pieniä muutoksia matkalla kohti omaa tavoitetta. Tehtäviä voi tehdä päivittäin tai kerran viikossa.
 3. Vaikuttavuuden ja tyytyväisyyden seuranta: Tavoitekysely puolivälissä, loppukysely sekä seurantakysely 6 kk valmennuksen jälkeen.
 4. Valmennuksen sivu kokoaa ohjelman yhteen: Oma tavoite, eteneminen, kaikki valmennuksen viikkoteemat sekä oman valmentajan yhteystiedot. Aiemmille viikoille voi palata ja jatkaa tehtävien tekemistä.

Valmennusten kesto on 12–16 viikkoa.

Mehiläisen hyvinvointivalmennukset ovat tuottaneet todella hyviä tuloksia. 80% loppukyselyyn vastanneista on päässyt haluamaansa tulokseen.

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksista

“Parasta Syö terveellisemmin -valmennuksessa oli vaiheittain eteneminen, viikkotehtävät ja tarjottu keskustelutuki siihen rinnalle.”

Lähde liikkeelle -valmennus oli minulle sopiva, koska kaiken pystyi tekemään omaan aikatauluun sopivasti olematta sitoutunut mihinkään tiettyihin kellon aikoihin tai tapaamisiin.”

Kevennä-valmennuksessa annettiin helppoja vinkkejä, joiden avulla pääsee oikeanlaisiin ruokailu- ja liikuntatottumuksiin kiinni. Valmennuksen tärkein oppi minulle oli se, että pienetkin muutokset saavat terveydessä isoja asioita aikaan. Aiemmin minulla on ollut kiire tiputtaa painoa, mutta valmennuksessa pääasiana on muuttaa kokonaan tottumuksia – ja sehän tapahtuu hitaasti. Olen tyytyväinen ja jatkan hyvillä mielin eteenpäin.”

“Tuntuu, että Hengähdä-valmennuksesta voi kuka tahansa saada jotain irti lähtökohdistaan riippumatta, koska se on niin monipuolinen.”

Hyvinvointivalmennusten hinta

Hyvinvointivalmennuksen hinta on 89 €.

Kuinka aloitan valmennuksen?

 1. Tilaa Puhdin verkkosivuilta haluamasi valmennusohjelma.
 2. Mikäli sinulla ei jo ole OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimeesi tai tabletillesi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa oma.mehilainen.fi
 3. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä Tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.
 4. Valmentaja on yhteydessä sinuun puhelimitse henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sopimiseksi sekä valmennuksen käynnistämiseksi noin 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tarvitsetko lisätietoja valmennuksista?

Lisätietoja valmennuksista löydät kunkin valmennuksen sivulta klikkaamalla “Lisätietoja”. Voit myös olla meihin yhteydessä sivuston chatin kautta.

Huom. Mikäli sinulla on työterveyssopimus Mehiläisessä, saattaa tämä valmennus kuulua kyseiseen sopimukseen. Osallistu tällöin valmennukseen työterveyshoitajasi kautta.

Peruutukset

Puhdin välittämissä valmennuspalveluissa peruuttaminen on tehtävä ennen ensimmäistä keskustelua valmentajan kanssa.