Siirry pääsisältöön
Hengähdä-valmennus

Valmennukset

Mehiläisen valmennuksista saat työkaluja henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä jaksamisen edistämiseksi! Voit osallistua kaikkiin valmennuksiin etänä; yhteydenpito omaan valmentajaan sujuu helposti chatin kautta. Valitse itsellesi sopiva valmennus ja aloita jo tänään!

Näytetään kaikki 10 tulosta

Hyvinvointivalmennukset

Valmentajana kokenut terveydenhuollon ammattilainen

Valmennukseen sisältyy viikoittaisten valmennusmateriaalien ja -tehtävien lisäksi oman hyvinvointivalmentajan etätuki. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Yhteydenpito valmentajaan chatin kautta helposti ja sujuvasti. Valmentaja kirjaa valmennukseen liittyvät oleellisimmat asiat Mehiläisen potilastietojärjestelmään (tiedot tulevat näkymään myös Oma Mehiläisen sovellukseen sekä Kanta-arkistoon).

Valmennukset hyvinvointi

Valmennuksen vaiheet

 1. Valmennuksen aloitus: Tavoite asetetaan yhdessä valmentajan kanssa, aloitusinfo ja -kysely. Valmentaja seuraa ohjelman etenemistä, ja vastaa viesteihisi 1–3 työpäivän kuluessa koko ohjelman ajan.
 2. Uusi viikkoteema ja -tehtävä aina maanantaisin: Valmennuksessa tehdään pieniä muutoksia matkalla kohti omaa tavoitetta. Tehtäviä voi tehdä päivittäin tai kerran viikossa.
 3. Vaikuttavuuden ja tyytyväisyyden seuranta: Tavoitekysely puolivälissä, loppukysely sekä seurantakysely 6 kk valmennuksen jälkeen.
 4. Valmennuksen sivu kokoaa ohjelman yhteen: Oma tavoite, eteneminen, kaikki valmennuksen viikkoteemat sekä oman valmentajan yhteystiedot. Aiemmille viikoille voi palata ja jatkaa tehtävien tekemistä.

Valmennusten kesto on 12–16 viikkoa.

Mehiläisen hyvinvointivalmennukset ovat tuottaneet todella hyviä tuloksia. 80% loppukyselyyn vastanneista on päässyt haluamaansa tulokseen.

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksista

“Parasta Syö terveellisemmin -valmennuksessa oli vaiheittain eteneminen, viikkotehtävät ja tarjottu keskustelutuki siihen rinnalle.”

Lähde liikkeelle -valmennus oli minulle sopiva, koska kaiken pystyi tekemään omaan aikatauluun sopivasti olematta sitoutunut mihinkään tiettyihin kellon aikoihin tai tapaamisiin.”

Kevennä-valmennuksessa annettiin helppoja vinkkejä, joiden avulla pääsee oikeanlaisiin ruokailu- ja liikuntatottumuksiin kiinni. Valmennuksen tärkein oppi minulle oli se, että pienetkin muutokset saavat terveydessä isoja asioita aikaan. Aiemmin minulla on ollut kiire tiputtaa painoa, mutta valmennuksessa pääasiana on muuttaa kokonaan tottumuksia – ja sehän tapahtuu hitaasti. Olen tyytyväinen ja jatkan hyvillä mielin eteenpäin.”

“Tuntuu, että Hengähdä-valmennuksesta voi kuka tahansa saada jotain irti lähtökohdistaan riippumatta, koska se on niin monipuolinen.”

Hyvinvointivalmennusten hinta

Hyvinvointivalmennuksen hinta on 99 €.

Kuinka aloitan valmennuksen?

 1. Tilaa Puhdin verkkosivuilta haluamasi valmennusohjelma.
 2. Mikäli sinulla ei jo ole OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimeesi tai tabletillesi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa oma.mehilainen.fi
 3. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä Tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.
 4. Valmentaja on yhteydessä sinuun puhelimitse henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sopimiseksi sekä valmennuksen käynnistämiseksi noin 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tarvitsetko lisätietoja valmennuksista?

Lisätietoja valmennuksista löydät kunkin valmennuksen sivulta klikkaamalla “Lisätietoja”. Voit myös olla meihin yhteydessä sivuston chatin kautta.

Huom. Mikäli sinulla on työterveyssopimus Mehiläisessä, saattaa tämä valmennus kuulua kyseiseen sopimukseen. Osallistu tällöin valmennukseen työterveyshoitajasi kautta.

Peruutukset

Puhdin välittämissä valmennuspalveluissa peruuttaminen on tehtävä ennen ensimmäistä keskustelua valmentajan kanssa.

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

 • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

 • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

 • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

 • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

 • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

 • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

 • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

 • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

 • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

 • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00