Huomasitko jo, että olemme lisänneet valmennusten valikoimaa? Voit nyt hakeutua kauttamme moniin erilaisiin Mehiläisen hyvinvointivalmennuksiin! Valmennusten kesto on 12-16 viikkoa. Valitse itsellesi sopiva valmennus ja aloita jo tänään!

Lisää puhtia Mehiläisen hyvinvointivalmennuksista

Olipa haasteenasi uni, ruokavalio, painonhallinta, liikunta, stressi, tupakoinnin lopettaminen tai vaikkapa alkoholin käyttö, saat valmennuksista työkaluja ja ohjeet oman tavoitteesi saavuttamiseksi.

Mukana matkallasi kulkee oma valmentaja. Valmennukset ovat digivalmennuksia ja yhteydenpito omaan valmentajaan sujuu helposti chatin kautta!

Seuraa terveyttäsi Puhti-testeillä ja edistä terveyttäsi sekä hyvinvointiasi valmennusten ohjeiden mukaisesti. Mehiläisen valmennuksista saat työkaluja henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä jaksamisen edistämiseksi.

Katso uudet valmennukset:

…sekä jo aiemmin valikoimastamme löytyneet valmennukset:

Aloita matkasi kohti entistä parempaa terveyttä! Tilaa haluamasi valmennus Puhdin verkkosivuilta ja valmentaja on sinuun yhteydessä puhelimitse valmennuksen aloittamiseksi. Lataa samalla OmaMehiläinen-sovellus, jossa pääset täyttämään valmennuksen aloituskyselyn.

Teksti

Kirjoittajan avatar


Päivitetty: 23.09.2022

Onko sinulla kokemuksia aiheesta, joita haluaisit jakaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *