D-vitamiini- ja ferritiini-testi

D-vitamiini- ja ferritiini-testi nyt alennetuun yhteishintaan! Etu on voimassa vain 15.4. asti.

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme.

71,45 

Miksi D-vitamiini kannattaa mitata?

D-vitamiinia saadaan auringonvalosta. Sitä on myös jonkin verran kalaruoissa sekä eräissä sienissä.

Matala D-vitamiinitaso on yleinen ongelma suomalaisilla. Aina D-vitamiinin taso ei ole riittävä, vaikka söisi sitä lisäravinteena. Siksi jokaisen olisi hyvä mitata D-vitamiinitasonsa ainakin kerran.

Kun D-vitamiinia saadaan riittävästi, saavutetaan monia hyötyjä. Flunssan ja matalan mielialan riski pienenee ja luuston terveys paranee. D-vitamiinin puutos voi aiheuttaa myös väsymystä.

Miksi Ferritiini kannattaa mitata?

Ferritiini on elimistön pääasiallinen raudan varastoija. Siksi se on hyvä elimistön rautavarastojen mittari, ja sen pieni pitoisuus on merkki raudanpuutteesta. Ferritiinin määrittämisellä voidaan havaita mahdollisen raudanpuutteen syntyminen jo varhaisessa vaiheessa.

Tietoa tutkimuksista

Tutkimuspakettiin sisältyy ferritiini ja D-vitamiini (S-D-25) -mittaukset. Testit voi tilata ilman lääkärin lähetettä. Testit otetaan verikokeena laboratoriossa. Tulokset saat seuraavana päivänä Oma Puhti -osioon. Saat tekstiviestin kun tulokset ovat valmiina.

Tarjous on voimassa vain 15.4 asti, mutta näytteenotossa voi käydä myös tämän jälkeen.

Tutkimus ei vaadi paastoa.

Miksi Puhti?

• Kaikki testit saa tilattua suoraan ilman lääkärin lähetettä.
• Selkeä ja edullinen hinnoittelu. Hintoihin ei lisätä näytteenottomaksuja.
• Selkeät raportit. Ei pelkkiä lyhenteitä ja numeroita vaan visuaaliset ja helppolukuiset tulokset.
• Raportista näkee myös mitä eri mittarit tarkoittavat ja mihin ne voivat vaikuttaa.
• Jos ottaa testit säännöllisesti voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa jos arvot lähtevät poikkeamaan normaalista ja voi selvittää syyn jo ennen kuin oireita välttämättä tulee.
• Selkeä paketointi. Tärkeimmät testit eri kohderyhmille.
• Testit voi ottaa 27 eri paikkakunnalla.
• Tulokset jo seuraavana päivänä.

Ferritiini

Ferritiini on elimistön pääasiallinen raudan varastoija. Siksi se on hyvä elimistön rautavarastojen mittari, ja sen pieni pitoisuus on merkki raudanpuutteesta.

Lue lisää

D-vitamiini

D-vitamiini (S -D-25) on erityisen tärkeä suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi. D-vitamiinilla on vaikutusta vireystilaan ja sen puute voikin osittain selittää talviaikaista väsymystä. Jokaisen suomalaisen olisi hyvä vähintään kerran mitata oma D-vitamiinitasonsa.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Laboratoriokokeet eivät vaadi lääkärin lähetettä. Mikäli kuitenkin epäilet sairautta, ota aina yhteyttä lääkäriin. Testitulosten valmistuttua vinkkaamme myös mikäli tuloksesta olisi hyvä  olisi hyvä jutella tarkemmin lääkärin kanssa.

Testauksen voi tehdä 26 paikkakunnalla Suomessa. Osta ensin valitsemasi testi verkkokaupastamme, tämän jälkeen siirryt ajanvaraukseen haluamaasi Synlabin toimipisteeseen. Ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupunkien keskustoissa. Paikkakunnat ja tarkemman sijainnin voit tarkistaa täältä.

Verikokeen voi ottaa 26 paikkakunnalla Suomessa. Ajan saat yleensä vaikka jo seuraavaksi päiväksi ja kokeen ottaminen kestää vain muutaman minuutin. Tuloksia pääset katsomaan omalta Puhti-sivultasi palvelussamme, yleensä jo testiä seuraavana päivänä. Osassa testeistä tulosten valmistuminen voi kestää muutamia päiviä.

Kyllä, hintamme ovat kokonaishintoja, ei ylimääräisiä näytteenotto- tai toimistomaksuja. Toimimme myös hinnoittelun osalta selkeästi ja avoimesti.

Load More

Miksi Puhti

Helppo - Luotettava - Nopea

  • Saat kaikki haluamasi testit heti ilman lääkärin lähetettä. Testipaketteihin on valittu tärkeimmät testit, jotka vaikuttavat hyvinvointiin ja jaksamiseen.

  • Laboratoriotestit toteuttaa Euroopan johtava yritys laboratorioalalla, SYNLAB.

  • Puhti on 100% kotimainen yritys, jonka omistajat haluavat tarjota parasta palvelua hyvinvoinnin kehittämiseen. Myös verot maksetaan Suomeen.

  • Tietosuoja ja -turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikki tietojen käsittely tehdään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Tietojärjestelmäluokitus B - ohjeistuksen mukaisesti.

  • Testien tilaaminen ja ottaminen on helppoa ja nopeaa.

  • Tulokset saat nopeasti ja selkeästi henkilökohtaiselle Puhti-sivullesi.