Siirry pääsisältöön
Etusivu / Blogi / Ammattiautoilijan vuosien piina sai päätöksen Puhdin testeillä

Ammattiautoilijan vuosien piina sai päätöksen Puhdin testeillä

Päivittäinen väsymys kuuluu monen suomalaisen elämään. Moni joutuu tyytymään tilanteeseen saamatta apua ja osa hakeutuu itsenäisesti avun piiriin. Jouko Kinnunen havahtui tilanteeseen kuin onnen kaupalla.

Kirjoittanut:

Mistä kaikki alkoi?

– Oli yksi vuoro, jota tehtiin. Ajettiin lääkkeitä yöaikaan apteekkeihin, että pillereitä olisi saatavilla. Se oli kuin sumussa elämistä, ei siitä jäänyt hirveästi muistikuvia. Kun tuli töistä kotiin ja meni nukkumaan, ei muistanut mitä töissä tai kotona oli tapahtunut sillä välillä. 

Jouko Kinnusen tarina kertoo karua totuutta siitä, millaista elämää suomalaiset elävät. Päivät etenivät sumussa kulkien ja Jouko tunsi, että ei tahdo jaksaa. Jatkuva yövuoron tekeminen ja huonot yöunet toivat mukanaan selittämätöntä painon nousua sekä muistihäiriöitä, keskittymiskyvyttömyyttä, ärtyisyyttä ja unohtelua niin kotona kuin töissäkin. 

 – Väsymys oli pohjaton nukkui sitten kaksi tai kaksitoista tuntia. Olotila oli koko ajan sama. Kaikki ärsytti. Se oli jonkinlaista työnarkomaniaa ja luupäisyyttä. Ajattelin vain, että pakko on mennä niin kauan ennen kuin on pää kainalossa. Oli ajatus, että kai tämä tästä alkaa helpottamaan. Mutta näin ei käynyt. 

Sattuman kaupalla hoitoon

Oli kuin lottovoitto, että Jouko havahtui huonoon tilanteeseen.

Kuljetusautoa ajaessa yöaikaan oli hyvää aikaa kuunnella radiota. Radiossa joku kertoi, että oli käynyt Puhdin kokeissa ja että ei tarvitse lääkärin lähetettä. 

Puhti tarjoaa uudenlaista lähestymistapaa itsensä mittaamiseen. Tutkimukseen pääsy on tehty erittäin helpoksi ja tulosten analysoinnissa grafiikka sekä visuaalinen ilme helpottavat tulosten ymmärtämistä. 

– Minulla oli kyllä työterveys, mutta se oli liian kaukana ja kynnys lähteä sinne yövuoron jälkeen oli suuri.

Jouko ajatteli huonon vointinsa taustalla olevan raudan puutetta ja hakeutui apteekkiin ostamaan rautatabletteja.

– Apteekkari kysyi, olinko käynyt tutkituttamassa rauta-arvoni, koska rautaa ei tulisi syödä “varmuuden vuoksi”. Sitten tuli fiilis, että nyt on pakko käydä tutkituttamassa arvoni. Menin kotiin ja varasin heti tutkimukset Puhdin kautta. 

Puhdin säikäyttävät tulokset

– Hyvin pitkälti kaikki oli punaisella ja säikähdin, että herranjumala mikä minulla oikein on. En halunnut stressata, vaan tilasin heti lääkärin konsultaation. Lääkäri soitti ja kertoi tulkinnan. 

Kyse oli diagnosoimattomasta kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Tästä syystä tulosraportti oli punaisena monella eri mittarilla. On tyypillistä, että hoitamattoman sairauden läsnäollessa elintapoihin huomion kiinnittäminen ei tuo haluttua muutosta hyvinvointiin, vaan tilanne etenee päinvastoin hiljalleen kohti totaalista uupumusta. Näin oli tapahtunut myös Joukolle. 

Yökukkujasta päivänpeipoksi – Valoa tunnelin päässä  

Vuosien kamppailu väsymyksen kanssa kääntyi Joukon voittoon. 

– Enää ei oireita kyseenalaistettu. 

Puhdista saatu data puhui puolestaan ja Jouko pääsi nyt kunnalliselle puolelle jatkohoitoon! Joukolla on selvät sävelet itsensä kuntoon laittamiseksi. Lääkäri sanoi, että “kun saadaan lisää virtaa mieheen niin aloitetaan kuntokuuri”. Painon laskun myötä myös arvot saataisiin paremmaksi. Joukon motivaatio on nyt huipussaan. 

– Odotan jo innolla että pääsen treenaamaan. 

Joukon tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu kevyempi päivätyö, ravitsemusohjelma ja uneen satsaaminen. Hän kontrolloi arvot muutaman kuukauden kuluttua, jotta näkisi onko suunta oikea. D-vitamiinin saantiin hän satsaa nyt myös huolella, sillä D-vitamiinitaso oli mittauksessa todella alhainen.

Jouko kokee Puhdin tilausprosessin helpoksi. 

– Tosi helppo, nopea ja vaivaton palvelu!

Tilaa Joukon suosittelema testipaketti: Laaja miehen laboratoriopaketti. 

Testin jälkeen voit tilata erikseen lääkärin etäkonsultaation suoraan Puhdin tulosraportilta, mikäli haluat keskustella terveydestäsi.

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00