Hengähdä-valmennus

Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi.

89,00 

Hengähdä-valmennus: Valmennus stressin vähentämiseksi ja mielen hyvinvoinnin parantamiseksi

Stressi on yleinen vaiva. Jokainen ihminen voi kärsiä ajoittaisesta alakulon tunteesta ja stressistä. Ajoittaista stressiä voi aiheutua erilaisista haastavista elämäntilanteista esimerkiksi työhön, opiskeluun, perhe-elämään ja ihmissuhteisiin liittyen.

Mehiläisen Hengähdä-valmennuksen avulla opit hallitsemaan stressiä. Valmennuksen avulla haluamme tarjota sinulle erilaisia arkisia oivalluksia ja työkaluja stressaavien tilanteiden tueksi. Valmennuksen aikana saat konkreettisia vinkkejä ja keinoja, joilla stressaava ja haastava arki muuttuu hyväksi arjeksi.

Valmennus (stressinhallinta)

 • Valmennus kestää 13 viikkoa.
 • Valmennukseen sisältyy  erilaisia viikoittain vaihtuvia teemoja, jotka julkaistaan OmaMehiläisessä. Jokaisen viikon vaihtuva teema, siihen kuuluvat sisällöt ja harjoitukset auttavat sinua pohtimaan tekijöitä, jotka omassa arjessasi aiheuttavat kuormitusta ja stressiä. Lisäksi saat vinkkejä, miten voit tehdä muutoksia, jotka tukevat hyvinvointiasi ja jaksamistasi.
 • Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan.

Kenelle valmennus sopii?

Hengähdä-valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät ajoittaisesta stressistä ja alakulosta. Jos koet tarvitsevasi tukea stressinhallintaan liittyen ja olet kiinnostunut itsenäisestä harjoittelusta, on tämä valmennus sinulle sopiva. Valmennuksen tavoitteena on vähentää stressiä ja parantaa mielen hyvinvointia.

 • Hyvinvointivalmentajan tuki: chat-yhteys valmentajaan.
 • Valmennussisällöt saatavilla 24/7: Valmennusohjelmat OmaMehiläinen-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa.
 • Vaikuttavuuden seuranta: Kysely valmennuksen alussa, aikana, lopussa ja 6 kk valmennuksen jälkeen.
 • Viikottain vaihtuvat teemat: Vinkkejä arkeen sekä harjoituksia ja videoita viikoittain vaihtuvista teemoista.

Valmentajana toimii kokenut terveydenhuollon ammattilainen

Valmennukseen sisältyy viikoittaisten valmennusmateriaalien ja -tehtävien lisäksi oman hyvinvointivalmentajan etätuki. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Yhteydenpito valmentajaan chatin kautta helposti ja sujuvasti. Valmentaja kirjaa valmennukseen liittyvät oleellisimmat asiat Mehiläisen potilastietojärjestelmään (tiedot tulevat näkymään myös Oma Mehiläisen sovellukseen sekä Kanta-arkistoon).

Valmennuksen vaiheet

 • Valmennuksen aloitus: Tavoite asetetaan yhdessä valmentajan kanssa, aloitusinfo ja -kysely. Valmentaja seuraa ohjelman etenemistä, ja vastaa viesteihisi 1–3 työpäivän kuluessa koko ohjelman ajan.
 • Uusi viikkoteema ja -tehtävä aina maanantaisin: Valmennuksessa tehdään pieniä muutoksia matkalla kohti omaa tavoitetta. Tehtäviä voi tehdä päivittäin tai kerran viikossa.
 • Vaikuttavuuden ja asiakastyytyväisyyden seuranta: Tavoitekysely puolivälissä, loppukysely sekä seurantakysely 6 kk valmennuksen jälkeen.
 • Valmennuksen sivu kokoaa ohjelman yhteen: Oma tavoite, eteneminen, kaikki valmennuksen viikkoteemat sekä oman valmentajan yhteystiedot. Aiemmille viikoille voi palata ja jatkaa tehtävien tekemistä.

“Mehiläisen valmennukset ovat tuottaneet todella hyviä tuloksia. 80% loppukyselyyn vastanneista on päässyt haluamaansa tulokseen!”

Valmennuksen hinta

Valmennuksen hinta on 89 €.

Seuraa terveyttäsi Puhdin testeillä ennen ja jälkeen valmennuksen! Saat 20% etukoodin Puhdin testipaketteihin sähköpostiisi, kun olet tilannut valmennuksen.

Kuinka aloitan valmennuksen?

 1. Tilaa Puhdin verkkosivuilta haluamasi valmennusohjelma.
 2. Mikäli sinulla ei jo ole OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimeesi tai tabletillesi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa oma.mehilainen.fi
 3. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä Tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.
 4. Valmentaja on yhteydessä sinuun puhelimitse henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sopimiseksi sekä valmennuksen käynnistämiseksi noin 1-3 arkipäivän kuluessa.

Hengähdä-valmennus

Miksi Puhti

Helppo - Kotimainen - Nopea

 • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen.

 • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

 • Selkeä ja edullinen hinnoittelu.

 • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

 • Testit analysoidaan Suomessa.

 • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

 • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

 • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin tai hoitajan neuvonnan.

 • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

 • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

  Avainlippu

Saatat myös pitää...

Lähde liikkeelle -valmennuksessa saat oman valmentajan ja viikottaisia vinkkejä uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen!
Syö terveellisemmin -valmennus tukee terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Ruokavalio vaikuttaa muun muassa vireyteen, arjessa jaksamiseen, hyvään oloon ja urheilusta palautumiseen.

Avainluvut

icon-1

Yli

400 000

testiä analysoitu

icon-1

Palautteen keskiarvo

9,5
icon-1

Google-arviot

4,8 / 5

Mediassa nähty