49,50 

D-vitamiini (S -D-25) on erityisen tärkeä suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi. D-vitamiinilla on vaikutusta vireystilaan ja sen puute voikin osittain selittää talviaikaista väsymystä. Jokaisen suomalaisen olisi hyvä vähintään kerran mitata oma D-vitamiinitasonsa.

71,45  59,00 

Kaksi suosituinta testiämme, D-vitamiini ja ferritiini, nyt alennetuun yhteishintaan!Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme.Näiden testien avulla voit helposti selvittää mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.
Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu niille, jotka haluavat tietää vielä enemmän oman kehonsa hyvinvoinnista. Miehen paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi testosteronin ja B12-vitamiinin.
Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu niille, jotka haluavat tietää vielä enemmän oman kehonsa hyvinvoinnista. Naisten laaja paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi B12-vitamiinin ja folaatin.
Puhti-terveystarkastus on suosituin testipakettimme. Se sisältää 31 eri mittaria, jotka antavat kattavan käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini sekä maksan ja munuaisten toiminta. 

Saatko tarpeeksi D-vitamiinia?

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. D-vitamiini on yksi tärkeimmistä jaksamiseen vaikuttavista tekijöistä.

D-vitamiini (S-D-25) on erityisen tärkeä mittari suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi. D-vitamiini vaikuttaa mm. vireystilaan, mielialaan, vastustuskykyyn ja luuston terveyteen.

Kuinka D-vitamiinitasot mitataan?

Ainoa tapa mitata omat D-vitamiiniarvot luotettavasti on verikoe laboratoriossa. Näytteenotto vie vain muutaman minuutin ja tulokset saat jo seuraavana päivänä. Jos D-vitamiinin tasot ovat alhaiset, niitä voidaan nostaa helposti.

Koska D-vitamiini on niin tärkeä mittari, mitataan se kaikissa Puhdin paketeissa. Suosittelemme samalla käynnillä mittaamaan myös muut tärkeät jaksamiseen ja hyvinvointiin vaikuttavat tekijät, kuten ferritiini ja kilpirauhanen. Yllä oleva Puhti-terveystarkastus sisältää nämä ja yhteensä yli 30 eri mittaria jotka kertovat laajasti miten elimistösi voi.

Voit myös tilata pelkän D-vitamiinin mittauksen. Suosittelemme kuitenkin heti laajemman paketin ottamista, koska monet arvoista ovat yhteydessä toisiinsa.

Miksi Puhti?

• Puhti on uusi palvelu, jonka avulla voit selvittää miten oma elimistösi voi – auto katsastetaan säännöllisesti, mutta miksi omaa terveyttä ei seurata samalla tavalla?
• Kaikki testit saa tilattua suoraan ilman lääkärin lähetettä.
• Selkeä ja edullinen hinnoittelu – ei lisäkuluja.
• Jos ottaa testit säännöllisesti voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa jos arvot lähtevät poikkeamaan normaalista ja voi selvittää syyn jo ennen kuin oireita välttämättä tulee.
• Selkeä paketointi. Tärkeimmät testit eri kohderyhmille.
• Testit voi ottaa 27 eri paikkakunnalla: Hamina, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Juankoski, Jyväskylä, Kajaani, Kotka, Kuopio, Kouvola, Laitila, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Nurmijärvi, Oulu, Posio, Rauma, Rovaniemi, Tampere, Tuusula, Turku, Tornio, Vaasa, Vantaa ja Varkaus.
• Tulokset jo seuraavana päivänä.
• Meidän mielestä tulosten tulkinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Teimme tulosraportista selkeän ja helppolukuisen, kerromme myös mitä eri arvot tarkoittavat.
• Arjessa jaksamisen lisäksi monet arvot vaikuttavat tuloksiin, joita saavutat urheillessa. Myös painonhallintaan oman kehon toiminnalla voi olla suora vaikutus.