Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset.
Naisen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää laajemmin oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana yli 30 testiä, mukaan lukien kolesteroli, verensokeri, D- ja B12-vitamiinit, ferritiini ja natrium.
Miehen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää laajemmin oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana yli 30 testiä, mukaan lukien kolesterolit, verensokeri, tärkeät vitamiinit, ferritiini ja testosteroni.
Kaksi suosituinta Puhdin testiä, D-vitamiini ja ferritiini, nyt etuhintaan! Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Näiden testien avulla voit helposti selvittää, mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.
D-vitamiini on tärkeä terveyteen vaikuttava tekijä, johon voimme vaikuttaa itse. D-vitamiini vaikuttaa ihmisen terveyteen kokonaisvaltaisesti. Se vaikuttaa mm. kalsiumin imeytymiseen ja luuston terveyteen. D-vitamiinia tarvitaan myös immuunipuolustukseen ja osteoporoosin ehkäisyyn.

Saatko tarpeeksi D-vitamiinia?

D-vitamiini (S-D-25) on erityisen tärkeä mittari suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi, koska D-vitamiinia saadaan lähinnä auringonvalosta. D-vitamiini vaikuttaa mm. vastustuskykyyn ja luuston terveyteen.

Kuinka D-vitamiinitaso mitataan?

Ainoa luotettava tapa mitata D-vitamiini on verikoe laboratoriossa. Näytteenotto vie vain muutaman minuutin ja tulokset saat jo seuraavana päivänä. Jos D-vitamiinin taso on alhainen, voidaan sitä nostaa helposti ravintolisällä.

Koska D-vitamiini on tärkeä terveyteen vaikuttava mittari, tutkitaan se kaikissa Puhdin testipaketeissa. Suosittelemme mittaamaan samalla käynnillä myös muut jaksamiseen ja hyvinvointiin vaikuttavat tekijät, kuten ferritiini ja kilpirauhanen.

Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka kertovat kattavasti, miten elimistösi voi.

Voit myös tilata pelkän D-vitamiinin mittauksen.

Miksi Puhti?

• Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää miten oma elimistösi voi.
• Kaikki testit saat tilattua suoraan ilman lääkärin lähetettä.
• Selkeä ja edullinen hinnoittelu.
• Jos ottaa testit säännöllisesti, voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa, jos arvot lähtevät poikkeamaan normaalista ja voi selvittää syyn jo ennen kuin oireita välttämättä tulee.
• Selkeä paketointi. Tärkeimmät testit eri kohderyhmille.
• Laboratoriotestit voi tehdä usealla paikkakunnalla Suomessa.
• Tulokset yleensä jo seuraavana päivänä.
• Tulosten tulkinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Puhdin tulosraportti on helppolukuinen. Näet selkeästi, mitä eri arvot tarkoittavat ja ovatko ne viitearvojen sisällä.