Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta.
Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää tarkasti oman kehosi hyvinvoinnista. Naisten laaja terveystarkastus sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi B12-vitamiinin ja folaatin mittaukset.
Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää vielä enemmän oman kehon hyvinvoinnista. Miehen terveystarkastus sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi vapaan lasketun testosteronin ja B12-vitamiinin mittaukset.
Kaksi suosituinta Puhdin testiä, D-vitamiini ja ferritiini, nyt etuhintaan! Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Näiden testien avulla voit helposti selvittää, mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.
D-vitamiini on tärkeä terveyteen vaikuttava tekijä, johon voimme vaikuttaa itse. D-vitamiini vaikuttaa ihmisen terveyteen kokonaisvaltaisesti. Se vaikuttaa mm. kalsiumin imeytymiseen ja luuston terveyteen. D-vitamiinia tarvitaan myös immuunipuolustukseen ja osteoporoosin ehkäisyyn.

Saatko tarpeeksi D-vitamiinia?

D-vitamiini (S-D-25) on erityisen tärkeä mittari suomalaisille pohjoisen sijaintimme vuoksi, koska D-vitamiinia saadaan lähinnä auringonvalosta. D-vitamiini vaikuttaa mm. vastustuskykyyn ja luuston terveyteen.

Kuinka D-vitamiinitaso mitataan?

Ainoa luotettava tapa mitata D-vitamiini on verikoe laboratoriossa. Näytteenotto vie vain muutaman minuutin ja tulokset saat jo seuraavana päivänä. Jos D-vitamiinin taso on alhainen, voidaan sitä nostaa helposti ravintolisällä.

Koska D-vitamiini on tärkeä terveyteen vaikuttava mittari, tutkitaan se kaikissa Puhdin testipaketeissa. Suosittelemme mittaamaan samalla käynnillä myös muut jaksamiseen ja hyvinvointiin vaikuttavat tekijät, kuten ferritiini ja kilpirauhanen.

Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka kertovat kattavasti, miten elimistösi voi.

Voit myös tilata pelkän D-vitamiinin mittauksen.

Miksi Puhti?

• Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää miten oma elimistösi voi.
• Kaikki testit saat tilattua suoraan ilman lääkärin lähetettä.
• Selkeä ja edullinen hinnoittelu.
• Jos ottaa testit säännöllisesti, voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa, jos arvot lähtevät poikkeamaan normaalista ja voi selvittää syyn jo ennen kuin oireita välttämättä tulee.
• Selkeä paketointi. Tärkeimmät testit eri kohderyhmille.
• Laboratoriotestit voi tehdä usealla paikkakunnalla Suomessa.
• Tulokset yleensä jo seuraavana päivänä.
• Tulosten tulkinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Puhdin tulosraportti on helppolukuinen. Näet selkeästi, mitä eri arvot tarkoittavat ja ovatko ne viitearvojen sisällä.