Siirry pääsisältöön
Etusivu / Blogi / Uusia tutkimuksia Puhdin valikoimissa: Stockholm3-eturauhastutkimus, raudan imeytymiskoe ja AMH-mittaus

Uusia tutkimuksia Puhdin valikoimissa: Stockholm3-eturauhastutkimus, raudan imeytymiskoe ja AMH-mittaus

Uusia tutkimuksia Puhdin valikoimissa: Stockholm3-eturauhastutkimus, raudan imeytymiskoe ja AMH-mittaus

Löydät Puhdin valikoimista nyt myös Stockholm3-eturauhastutkimuksen, raudan imeytymiskokeen sekä AMH-mittauksen (Anti-Muller-hormoni). Voit tilata tutkimukset tuttuun tapaan ilman lääkärin lähetettä Puhdin kautta. Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa ympäri Suomen. Tarvittaessa lääkärin neuvonnan voi tilata helposti erillisenä palveluna tutkimusten jälkeen Puhdin tulosraportilta.

Eturauhastutkimus Stockholm3

Stockholm3-tutkimuksella arvioidaan eturauhasen syöpäriskiä. Tutkimus soveltuu ensisijaisesti 50–70-vuotiaille miehille. Tutustu myös eturauhassyöpää ja sen varhaistoteamista ja STHLM3-tutkimusta käsitteleviin tietopaketteihin.

Raudan imeytymisen tutkimus

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Vaikka saisimme riittävästi rautaa ravinnosta, voi sen imeytyminen olla joskus heikkoa. Raudan imeytymisen tutkimuksella selvität elimistösi rautatilanteen ja kuinka hyvin suun kautta otettu rautalisä imeytyy elimistön käyttöön. Tutkimusta suositellaan, jos on epäilys heikosta raudan imeytymisestä. Tutkimukseen kuuluu kaksi näytteenottoa ja näytteiden välillä otetaan rauta-annos. Huomaathan, että tähän tutkimukseen tulee varata aika laboratorioon.

AMH-mittaus (anti-Muller-hormonin taso)

AMH-mittaus kertoo munasarjojen toiminnallisesta kunnosta. Tutkimusta käytetään mm. munasarjojen toiminnallisen reservin, IVF-hoidon vasteen, ennenaikaisen munasarjojen toimintavajeen ja menopaussin arviointiin. Lisätietoja voit lukea myös tutkimusta käsittelevästä tietopaketista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry maksamaan:: 0,00