Siirry pääsisältöön
Etusivu / Blogi / Heidi testasi Puhti-laboratoriopaketin: “Sain selkeästi ja kansantajuisesti esitetyt tulokset”

Heidi testasi Puhti-laboratoriopaketin: “Sain selkeästi ja kansantajuisesti esitetyt tulokset”

Heidi Lehikoinen hakeutui Puhdin testeihin selvittääkseen hyvinvointinsa tilaa ja saadakseen selville omaan terveyteen ja jaksamiseen liittyviä arvoja.

Heidi Lehikoinen hakeutui Puhdin testeihin selvittääkseen hyvinvointinsa tilaa ja saadakseen selville omaan terveyteen ja jaksamiseen liittyviä arvoja. Heidi työskentelee viestinnän yrittäjänä ja häntä kiinnosti erityisesti, kuinka hän voisi edistää jaksamistaan niin työssä kuin vapaa-ajalla. Monet tekijät, kuten rautavarastot, kilpirauhasen toiminta ja vitamiinitasot, vaikuttavat jaksamiseemme. Tässä kirjoituksessa Heidi kertoo kokemuksistaan Puhdista!

Ajattelin, että voisin käydä verikokeissa pitkästä aikaa ihan muuten vaan, ikään kuin yrittäjän työterveystoimena itselleni. Se oli lopulta yksi parhaista sattumalta tai fiiliksellä tehdyistä päätöksistäni koskaan.

Kun ei ollut aavistustakaan, millainen paketti kannattaisi räätälöidä, oli Puhti.fi sivulla näppärästi valmiiksi mietityt paketit. Otin Puhti-laboratoriopaketin.

Kun sain selkeästi ja kansantajuisesti esitetyt tulokset, ferritiinin ja D-vitamiinin osalta reaktioni oli lähinnä: okei, tässä on viitearvon alaraja, mutta missä ihmeessä minun arvoni on? Löytyihän ne sieltä. Niin matalat tulokset yllättivät. Mutta kun aloin lukea selkeästi kerrottuna, mihin nämä asiat vaikuttavat sekä lukea Puhdin nettisivuilta löytyviä lisäartikkeleita, moni asia selkeni.

Samalla aloin välittömästi korjata asioita eli syödä rautatabletteja ja D-vitamiinia sekä kiinnittää huomiota myös siihen, että rautaa tuli varmasti riittävästi myös ruoasta ja se myös imeytyisi.

Tiedän, että arvojen parantuminen ottaa aikansa. Halusin kuitenkin käydä seurantatestissä jo 1,5 kuukauden päästä, että näkisin, onko edes jotain tapahtunut oikeaan suuntaan. Halusin nimenomaan faktaa tilanteesta.

Seuranta on tehty helpoksi, sillä samassa graafissa näkyy aiemmat tulokset, joiden tulkinta on tehty maallikollekin helpoksi. Aiempaan vertaavasta graafista näkee helposti, onko käyrä oikeaan suuntaan.

Parannusta oli tullut lyhyessä ajassa jopa ilahduttavan paljon. Siitä tuli hyvä mieli, mutta ennen kaikkea motivaatiota jatkaa arvojen parantamista kohti entistä parempaa oloa.

Puhti-kokemuksen yksi positiivinen sivutuote on ollut, että raudan imeytymiseen panostaessani löysin uusia lempiruokia lounaaksi.

Seuraavan kerran aion käydä seuraamassa tilannetta kesäkuussa, jolloin toivottavasti parin muunkin arvo on entistä paremmin kohdillaan!

Facebook: Viestintäpalvelu Heidi Lehikoinen

Kuva: Raija Lehikoinen

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00