Laktoosi- ja gluteeni-intoleranssipaketti

Testipaketti, jonka avulla voit selvittää johtuvatko vatsavaivat laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta. Sisältää kolme mittaria näiden toteamiseksi.

89,00 

Paketti on tarkoitettu kroonisista vatsavaivoista kärsiville (ripulia, ilmavaivoja, vatsakipua ja ruoansulatushäiriöitä) sekä niille jotka kokevat epämukavuuden tunnetta maito- tai viljatuotteiden nauttimisen jälkeen.

Testien avulla saadaan tietää onko kyse laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta vai onko kyse jostakin muusta ruoansulatuselimistön sairaudesta kuten ärtyneen suolen oireyhtymä tai Crohnin tauti.

Laktoosi-intoleranssin dna-tutkimus kertoo onko henkilöllä perinnöllinen alttius laktaasienstsyymin toiminnnan alenemiseen.

Kudostransglutaminaasi IgA vasta-aineet (tTG IgA) ovat herkkä keliakian ilmaisin.

Immunoglobuliini A (Ig A) kertoo keliakian tunnistamisessa keskeisen IgA-luokan immunoglobuliinien määrästä.

Tulokset saadaan viiden työpäivän kuluessa.

Laktoosi-intoleranssi

Kyky sietää maidon laktoosia on perinnöllinen ominaisuus. DNA-testi kertoo, onko sinulla taipumus laktoosi-intoleranssiin.

Lue lisää

Kudostransglutaminaasi

Kudostransglutaminaasi-testiä voidaan käyttää keliakian diagnosointiin ja hoidon seurantaan.

Lue lisää

Immunoglobuliini A

Immunoglobiini A (IgA) -tutkimus on osa keliakiapakettitutkimusta.

Lue lisää

Miksi Puhti

Helppo - Luotettava - Nopea

  • Puhdin lääketieteellisenä johtajana toimii lääkäri Vilho Ahola, joka on keskittynyt terveyden, suorituskyvyn ja elinvoimaisuuden kehittämiseen.

  • Laboratoriotestit toteuttaa Euroopan johtava yritys laboratorioalalla, SYNLAB.

  • Puhti on 100% kotimainen yritys, jonka omistajat haluavat tarjota parasta palvelua hyvinvoinnin kehittämiseen. Myös verot maksetaan Suomeen.

  • Tietosuoja ja -turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikki tietojen käsittely tehdään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Tietojärjestelmäluokitus B - ohjeistuksen mukaisesti.

  • Testien tilaaminen ja ottaminen on helppoa ja nopeaa.

  • Tulokset saat nopeasti ja selkeästi henkilökohtaiselle Puhti-sivullesi.