Siirry pääsisältöön
Etusivu / Blogi / Puhti-laboratoriotesti paljasti positiivisesti yllättäviä tuloksia Riikan hyvinvoinnista

Puhti-laboratoriotesti paljasti positiivisesti yllättäviä tuloksia Riikan hyvinvoinnista

Puhti terveystarkastus kokemus

Terveydestään kiinnostunut Riikka Hollo tutustui Puhdin testeihin, koska hän halusi ottaa selvää oman kehon voinnista neljänkympin rajapyykin ylitettyään. Tällä kertaa laboratoriokokeissa paljastui positiivisia yllätyksiä!

Terveydestään kiinnostunut Riikka Hollo tutustui Puhdin testeihin, koska hän halusi ottaa selvää oman kehon voinnista neljänkympin rajapyykin ylitettyään. Tällä kertaa laboratoriokokeissa paljastui positiivisia yllätyksiä!

Oman terveydentilan seuraaminen ja ennakointi on aina kiinnostanut minua. Syön monipuolisesti ja terveellisesti, liikun paljon ja hyvinvointiasiat ovat minulle tärkeä osa elämää. Silti verikokeita ja tutkimuksia tehdään äärimmäisen harvoin”, Riikka kertoo.

Riikka valitsi Puhti-laboratoriopaketin

Riikka päätyi Puhti-laboratoriopakettiin, koska se sisältää laajasti erilaisia terveydentilan seuraamiseen liittyviä verikokeita.

30 kokeesta koostuvassa paketissa minua kiinnostivat erityisesti ferritiini– ja D-vitamiiniarvot.”, paljastaa Riikka.

Puhti-laboratoriopaketissa on mukana myös mm. täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, verensokeri, kilpirauhanen, tulehdustila sekä maksan ja munuaisten toiminta.

Palvelu toimi helposti ja tulokset tulivat nopeasti

Palvelun käyttäminen oli todella helppoa. Varasin Puhti-laboratoriopaketin netissä ja maksu onnistui helposti verkkopankin kautta tai maksukortilla. Tämän jälkeen varasin ajan näytteenottoa varten. Ajan saaminen oli helppoa ja sain itse valita milloin menen verikokeisiin”, Riikka kertoo testien jälkeen.

Puhdin testit voi ottaa usealla paikkakunnalla Suomessa.

Hyviä testituloksia laboratoriotestistä

Yleensä puhutaan vain puutostiloista ja matalista arvoista, mutta myös positiivisten tulosten saaminen on tärkeää. Hyvät testitulokset tuovat mielenrauhaa. Näin saa tiedon, että elintavat ovat riittävän hyvät testattujen tekijöiden osalta ja oman terveyden edistämistä voi jatkaa samaan malliin.

Tulokset sain vielä samana päivänä, suoraan puhelimeeni. Tuloksia oli helppo tulkita selkeiden ja yksinkertaisten graafisten taulukoiden ansiosta. Yllätyin todella myönteisesti erinomaisesta ferritiinituloksesta – ja samoin kävi D-vitamiinin kohdalla”, Riikka paljastaa omat tuloksensa.

Riikka oli syönyt D-vitamiinia 100 μg päiväannostuksella, mikä riitti nostamaan arvon reippaasti viitearvojen sisään. Lisäksi Riikka on syönyt monivitamiineja ja vaihtelevasti muita ravintolisiä.

Riikka testasi myös lääkäripalvelun

Koska tiedän, että suomalaisilla D-vitamiiniarvot ovat enimmäkseen alakantissa, ja myös ferritiinistä on puhuttu paljon viime aikoina, halusin keskustella tuloksistani lääkärin kanssa.

Ajan voi varata netistä ja maksun jälkeen lääkäri soittaa ja käy läpi verikokeiden tulokset. Samalla voi kysyä tuloksista ja saada vinkkejä miten verikokeen tuloksia sekä omaa hyvinvointiaan voisi parantaa.

Lääkäri sanoi D-vitamiiniarvojeni olevan harvinaisen hyvät – ja myös ferritiinin osalta voin olla tyytyväinen. Myös muut verikokeen tulokset olivat erinomaiset eli voin jatkaa elämääni kuten tähänkin asti.”

Riikka iloitsee positiivisista tuloksista ja aikoo jatkossakin käydä laboratoriokokeissa.

Olen todella tyytyväinen, että menin Puhti-testiin. On kiinnostavaa seurata omaa terveyttään ja vielä tärkeämpää tietää, että kaikki on kunnossa. Suosittelen kaikille tätä helppoa ja vaivatonta tapaa oman terveyden seuraamiseksi ja tukemiseksi.

Selvitä, kuinka oma keho voi

Tilaa Riikan valitsema tutkimuspaketti tästä ja selvitä, kuinka elimistösi voi:

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00