Suunnittelu- ja digitoimisto JCO:n missiona on tehdä asiakkaistaan sankareita. JCO panostaa tämän lisäksi aktiivisesti oman henkilöstön hyvinvointiin.

 Järjestämme syksyisin kick-off päivän, jossa tavoitteena on vahvistaa tiimihenkeä sekä tiimin yhteistä näkemystä JCO:n suunnasta, missiosta ja arvoista, kertoo JCO:n toimitusjohtaja Monica Javanainen. 

Hyvinvoivalla työyhteisöllä luodaan tuloksia niin työntekijätasolla kuin asiakasrajapinnassa. 

Yksi kirjatuista arvoistamme on, että luomme onnellisia työpaikkoja. Tähän liittyy vahvasti hyvinvointi. Viikoittain ylläpidämme hyvinvointiamme yhteisellä firmatreenillä paikallisella kuntosalilla. 

Työnteko digimaailmassa kuormittaa aivoja kognitiivisesti erilailla kuin fyysinen työ. On tärkeää luoda työelämän ja jaksamisen tueksi erilaisia toimintatapoja, joista jokainen voi etsiä itselleen sopivimman tavan toimia ja vahvistaa näin omaa jaksamisen tunnetta. 

JCO halusi tukea työntekijöiden jaksamista tarjoamalla työntekijöille Puhdin vireyteen liittyvät laboratoriokokeet. Testaus ja hyvinvointi liitettiin osaksi JCO:n syksyistä KickOff-päivää. 

Hyvinvointiamme oli mielenkiintoista mitata Puhdin terveystestillä ja kuulla tuloksista kick-off päivänä, jolloin muutenkin teemana oli hyvinvointi. 

Yhteenveto Puhdin testituloksista käytiin läpi hyvinvointipäivänä. Nimettömässä yhteenvedossa nähtiin, kuinka suurella osalla arvot olivat kunnossa ja kuinka moni oli viitearvojen ulkopuolella. Puhdilta Susanna Nuoramo kertoi tilaisuudessa hyvinvoinnista ja jakoi vinkkejä tulosten perusteella, miten jokainen voisi tavoitella parempaa jaksamista. 

Jokainen työntekijä oli saanut henkilökohtaisen raportin tuloksista tutustuttavaksi Oma Puhti -sivulle jo ennen KickOff-päivää. 

Testien tuloksissa oli huomioitavaa, että isolla osalla oli D-vitamiinin puutetta. Moni suomalainen luulee saavansa riittävästi D-vitamiinia kesän aikana, mutta ei ole testannut omia arvojaan. Jokaisen olisikin hyvä mitata joskus D-vitamiinitasonsa

Puhti tarjoaa helppoa ja nopeaa mittaamista osaksi muuta työntekijän työssä jaksamiseen tukemista.

Maksutavoissa on tarjolla yrityslaskutuksen lisäksi työntekijän henkilökohtainen ePassi Hyvinvointi. 

  • JCO:n sivuille pääset tästä  
  • Lue lisää Puhdin palveluista yrityksille täältä

Teksti

Kirjoittajan avatar

Puhdin palvelun sujuvuudesta vastaava sairaanhoitaja Susanna Nuoramo on kokenut terveysalan ammattilainen. Susannan intohimona on kokonaisvaltainen hyvinvointi, psyykkisen- sekä työhyvinvoinnin edistäminen. Erityisosaamisena uni ja palautuminen. Susanna vastaa Puhdilla yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa.


Päivitetty: 03.02.2022

Onko sinulla kokemuksia aiheesta, joita haluaisit jakaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *