Mehiläisen valmennusohjelmista saat työkaluja oman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä jaksamisen edistämiseksi.

Syö terveellisemmin -valmennus

Haluatko parantaa ruokailutottumuksiasi? Syö terveellisemmin -valmennus tukee terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Ruokavalio vaikuttaa muun muassa vireyteen, arjessa jaksamiseen, hyvään oloon ja urheilusta palautumiseen.

Hengähdä-valmennus

Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi. Valmennuksen aikana saat konkreettisia vinkkejä ja keinoja, joilla stressaava ja haastava arki muuttuu hyväksi arjeksi.

Lähde liikkeelle -valmennus

Haluatko lisätä arkiaktiivisuutta ja aloittaa säännöllisen liikkumisen? Lähde liikkeelle -valmennuksessa saat oman valmentajan ja viikottaisia vinkkejä uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen!

Valmentajana kokenut terveydenhuollon koulutuksen saanut Mehiläisen ammattilainen

Valmennukseen sisältyy viikoittaisten valmennusmateriaalien ja -tehtävien lisäksi oman hyvinvointivalmentajan etätuki. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Yhteydenpito valmentajaan chatin kautta helposti ja sujuvasti.

Valmennusten kesto 12–13 viikkoa. Hinta 89€.

Seuraa terveyttäsi Puhdin laboratoriokokeilla valmennuksen aikana! Saat 20% etukoodin Puhdin testipaketteihin sähköpostiisi, kun olet tilannut valmennuksen.

Lue lisää ja osallistu valmennukseen. Ota oma terveys haltuun!

Teksti

Kirjoittajan avatar

Mirka Tuovinen vastaa Puhdilla palvelun jatkuvasta kehittämisestä ja viestinnästä.


Päivitetty: 17.12.2021

Onko sinulla kokemuksia aiheesta, joita haluaisit jakaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *