Siirry pääsisältöön
Etusivu / Blogi / Kolmiloikkaaja Iikka Alingué: “Olen todella tyytyväinen palvelun toimivuuteen ja kattavuuteen”

Kolmiloikkaaja Iikka Alingué: “Olen todella tyytyväinen palvelun toimivuuteen ja kattavuuteen”

Iikka Alingué

Janakkalan Janaa edustava ja Helsingissä asuva 21-vuotias kolmiloikkaaja Iikka Alingué seuraa terveyteen ja suorituskykyyn vaikuttavia arvoja Puhdin laboratoriokokeilla. Iikka voitti hallikaudella SM-hopeaa ja 22-vuotiaissa SM-kultaa, ja tähtää seuraavaksi 16 metrin paremmalle puolelle. Iikka kävi liikkujan Puhti-laboratoriotestissä ja kertoo nyt omin sanoin kokemuksistaan. Kuinka laboratoriokokeet tukevat harjoittelua ja kisaamista?

Olen todella tyytyväinen palvelun toimivuuteen ja kattavuuteen. Testipaketin tilattuani varasin ajan labrasta, jossa asiointi oli todella helppoa ja nopeaa.

Testitulokset tulivat nopeasti; jo seuraavana päivänä. Tulokset esitetään sivuilla todella selkeästi ja niiden yhteydessä ilmoitetaan mitattavien arvojen viitearvot. Jokaisen mitatun arvon lisäksi sivulla on selkeyttä lisäävä selostus siitä, miten tuloksia tulkitaan ja miten tuloksiin pitäisi reagoida. On myös mahdollisuus tulosten tulkintaan lääkärin avulla (lääkärin etäkonsultaation voi tilata erikseen suoraan tulosraportilta).

Tämä oli ensimmäinen kertani näin kattavassa terveyden kartoituksessa, joten odotin mielenkiinnolla tuloksia! Tuloksissa minua yllätti D-vitamiinin puutos, sillä päivittäiseen vitamiiniannokseeni kuuluu myös D-vitamiini.

Sen lisäksi tuloksissa ei ollut minulle yllätyksiä; pidän selkeänä syynä elimistön hyvälle voinnille hyviä ruokailutottumuksiani, omatekemää kotiruokaa joka päivä, ja muutenkin urheilijalle tyypillisiä terveellisiä elämäntapoja. Erityisesti aion kuitenkin kiinnittää huomiota ravintoaineiden imeytymiseen.

Kolmiloikkaaja Iikka Alingué

Terveyden ylläpidon kannalta säännölliset seurantatestit ovat tärkeitä. Urheilijalla pienetkin vaihtelut terveydessä saattavat johtaa erilaisiin vammoihin, jotka ovat hyvän harjoituskauden ja kehittymisen kannalta todella haitallisia. Pieniä vaivoja kuitenkin melkein vääjäämättä tulee ja niihin on kyettävä reagoimaan nopeasti.

Vaikka tiedossa olikin, että elimistössä ei tällä hetkellä suuria ongelmia ole, on kuitenkin huojentavaa saada siitä tietoa. Kun voi luottaa oman elimistön terveyteen, on harjoittelukin paljon antoisampaa. Sen vuoksi terveydentilan kartoitus oli minulle tärkeää juuri nyt uuden harjoituskauden alussa. Edessä on kolme kuukautta kovaa harjoittelua ennen kesän kilpailukautta, jota ennen on hyvä käydä tarkistamassa tilanne uudestaan.

Puhdin tiimi toivottaa paljon tsemppiä Iikalle harjoitteluun ja tuleviin kisoihin! 🙂

Kuvat: Heidi Lehikoinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman terveyden mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeät paketit ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Suurin osa testeistä analysoidaan Suomessa Mehiläisen laboratorioissa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 500 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00