Tänä jouluna juhlitaan aineettomien lahjojen parissa. Anna läheiselle terveyttä ja hyvinvointia edistäviä lahjoja kuten Puhti lahjakortti, jonka voi käyttää esimerkiksi Puhti terveystarkastukseen tai liikkujan tutkimukseen. Testien avulla lahjan saaja saa kattavan tiedon kehon tilasta ennen uuden vuoden treenitavoitteiden asettamista!

Klassisia hyviä joululahjaideoita ovat myös lahjakortit esimerkiksi kirjakauppaan, tutustumiskortit joogaan tai uuden harrastuksen pariin, lahjakortti hierontaan tai hemmotteluhoitoon. 

1. Kirja on hyvä idea joululahjaksi

Hyvinvoinnista kiinnostuneelle on tänä jouluna paljon valinnanvaraa! Terveyttä käsitteleviä kirjauutuuksia on tänäkin alkutalvena tupsahdellut kauppoihin reippaasti. Leipomista ja ruoanlaittoa, terveyttä ja hyvinvointia tai esimerkiksi kuntoilua käsittelevät kirjat kannustavat ja inspiroivat.

2. Itsetehty lahja ilahduttaa aina

Kukapa ei arvostaisi itse tehtyä lahjaa. Kokoa lahja itsetehdyistä ja leivotuista herkuista, vie kylään syömisiä, valmista jouluksi itse tehtyjä suklaaherkkuja. Valmista lahja itse tai anna jotain lämmintä. Käsintehty, neulottu, kudottu, leivottu – kaikki kertovat arvostuksesta lahjan saajalle.

3. Anna läheisellesi hyvinvointia Puhti-lahjakortilla

Puhti-lahjakortti on erinomainen lahja läheisille tai ystäville, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään. Testien avulla lahjan saajat saavat tiedon omasta terveydentilastaan, voivat ylläpitää ja kehittää hyvinvointiaan sekä tehdä hyviä valintoja arjessa.

Lahjakortin voi käyttää esimerkiksi Puhti terveystarkastukseen, joka kertoo kattavasti elimistön tilasta. Lahjakortin voi käyttää myös vaikka liikkujan testipakettiin, minkä avulla lahjan saaja saa tietoa kehonsa toiminnasta ja saa tukea treenaamiseen.

Puhdin testit auttavat seuraamaan ja kehittämään hyvinvointia, jaksamista ja terveyttä. Uusi vuosi 2020 käynnistyy uusin liikunnallisin tavoittein, ja testit antavat tarvittavaa tietoa kehon nykyisestä tilasta ennen uusien tavoitteiden asettamista!

Voit tilata Puhti-lahjakortit sähköisenä tai oikeana korttina. Voit ostaa lahjakortit koko perheelle!

  • Lahjakortin saaja voi päättää itse, mihin tuotteeseen sen haluaa käyttää.
  • Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa.
  • Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä.
  • Lahjakortti käytetään Puhti-verkkokaupassa.

Voit itse päättää lahjakortin summan (esimerkkejä):

  • 150 euron lahjakortilla Liikkujan testipaketti – Mukana suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeät testit
  • 100 euron lahjakortilla Puhti-terveystarkastus – Kokonaisvaltainen kuva kehon hyvinvoinnista
  • 60 euron lahjakortilla ferritiini ja D-vitamiinitesti – Tärkeät mittarit jaksamisen kannalta

Laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä ympäri Suomen yli 20 paikkakunnalla

Tulokset tulevat selkeänä raporttina. Oma Puhti -tulospalvelusta näkee selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa. Oma Puhti -osiosta löytyy myös syventäviä artikkeleita ja tietoa, miten omaa hyvinvointia voi kehittää testien jälkeen.

Uusi vuosi on hyvä aloittaa kartoittamalla, miten keho jaksaa!

https://giftcard-engine.gogift.com/FI/shop/puhti/#/giftcards 

Teksti

Kirjoittajan avatar

Puhdin viestinnästä ja palvelun jatkuvasta kehittämisestä vastaava Mirka Tuovinen on valmentaja ja sisällöntuottaja. Mirka on ravitsevan ruoan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Erityisosaamista Mirkalla on hyvinvoivasta mielestä, erityisruokavalioista ja työhyvinvoinnista.


Päivitetty: 27.05.2020

Onko sinulla kokemuksia aiheesta, joita haluaisit jakaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *