Hoppa till sidans innehåll
Puhti Lab Oy

Om oss

Puhtis grund

Vi tror att var och en av oss förtjänar mer energi. Därför vill vi stödja finländarna i att upprätthålla och utveckla sitt välbefinnande och uppnå ett bättre liv.

Vi hjälper dig att få information om ditt hälsotillstånd, med målsättning, med att göra rätta val och följa dina framsteg. Många av oss följer redan med kostintag, träning och sin kropp på många sätt. Det mest exakta måttet, värden i egna blodet, blir dock alltför ofta försummat.

Det finns många faktorer som påverkar hur energiska vi är i vardagen eller när vi idrottar, och hur vår hälsa kommer att se ut i framtiden. Därför är Puhtis hälsokontroll ett bra sätt att ta reda på hur din kropp orkar och vartåt det lönar sig att rikta den egna hälsans tillsyn.

Vår tjänst hjälper dig att hålla ditt välmående och dina resultat i dina egna händer. Du hittar också mycket information hos oss, som stöd till utvecklingen av ditt välbefinnande.

Puhti som företag

Puhti, vid det officiella namnet Puhti Lab Oy, är ett företag som ägs av Mehiläinen (mer information). Puhti erbjuder den bästa servicen för att mäta och utveckla det egna välbefinnandet.

Grundarnas idé är att främja finländarnas välbefinnande och att göra tillgängligt ett enkelt sätt att följa med sin hälsa. Puhti har ett nära samarbete med kunder och sakkunniga partners. Flera erfarna läkare har varit involverade i planeringen av tjänsten och testpaket.

Gå till varukorgen: : 0,00