Siirry pääsisältöön

Puhdin varainkeruukampanja urheiluseuroille

Tarjoamme urheiluseuroille, järjestöille ja yhteisöille mahdollisuuden tehdä innovatiivista varainhankintaa esim. verkkosivuilla, uutiskirjeissä, Facebookissa, Instagramissa tai Whatsappissa.

Samalla seura on mukana viemässä eteenpäin ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja edistämässä jaksamista.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä varainkeruukampanjasta!

Mitä tarjoamme seuroille?

Tarjoamme seuroille kiinnostavan mahdollisuuden tehdä innovatiivista varainhankintaa. Sellaista, josta on hyötyä myös palvelun ostajalle.

Jokaisesta seuran omalla koodilla tehdystä lahjakorttiostoksesta tilitämme seuralle sovitun summan.

Seura voi jakaa omaa koodiaan vapaasti kaikissa kanavissaan, myös sähköisesti. Se on helppo lähettää sukulaisille ja tutuille jotka eivät asu lähiseudulla.

Varainkeruukampanja ei siis enää ole sidottu fyysiseen myyntiin, koodia voi välittää eteenpäin myös moderneilla viestintätyökaluilla. Tämä säästää aikaa ja mahdollistaa paremmat tulokset. Varainhankinta ei rajoitu vain omalle paikkakunnalle.

Kun seura tekee sopimuksen Puhdin kanssa varainhankinnasta, luomme seuralle tarvittavan määrän koodeja. Vaikka omansa jokaiselle ikäryhmälle. Koodi voi olla siis esim. “seurannimi-08”. Koodien käyttöä on helppo seurata seuralle tehdyltä sivulta. 

Viedään yhdessä seuranne varainkeruu uudelle tasolle – samalla seuran tukijoiden hyvinvointia edistäen!

Mistä Puhdissa on kyse?

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa.

Esimerkiksi vitamiinitasot, rauta-arvot ja kilpirauhasen toiminta vaikuttavat siihen, miten jaksamme arjessa ja urheillessa. Siksi Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma elimistö voi.

Olemme rakentaneet yhdessä lääkäreiden kanssa sopivat paketit eri kohderyhmille. Esimerkiksi aktiivisille liikkujille ja yli 50-vuotiaille.

Puhdin kautta voi tilata kaikki hyvinvointiin liittyvät laboratoriotestit helposti ilman lääkärin lähetettä. Näytteenotto onnistuu 50 eri paikkakunnalla ja tulokset saa jo seuraavana päivänä.

Mielestämme tulosten tulkinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Ei siis enää pelkkiä lyhenteitä ja numeroita. Olemme rakentaneet visuaalisen raportin josta näkee helposti ovatko omat arvot viitteiden sisällä. Kerromme myös, mitä eri arvot tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa.

Siirry maksamaan:: 0,00