Vatsavaivojen testipaketti

Testipaketti, jonka avulla voit selvittää johtuvatko vatsavaivat laktoosi-intoleranssista, keliakiasta tai vatsan liiallisesta hapokkuudesta. Kattavin paketti vatsavaivojen tutkimiseen.

196,00 

Paketti on tarkoitettu närästyksestä tai kroonisista vatsavaivoista kärsiville (ripulia, ilmavaivoja, vatsakipua ja ruoansulatushäiriöitä) sekä niille jotka kokevat epämukavuuden tunnetta maito- tai viljatuotteiden nauttimisen jälkeen.

Testien avulla saadaan tietää onko kyse laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta vai onko kyse jostakin muusta ruoansulatuselimistön sairaudesta kuten ärtyneen suolen oireyhtymä tai Crohnin tauti. Pakettiin kuuluvan Gastropanel-testin verikokeiden avulla voidaan myös arvioida vatsan limakalvon tilaa, vatsan happoisuutta ja havaita mahdollinen Helicobacter pylori -bakteeritartunta elimistössä.

Tulokset saadaan seitsemän työpäivän kuluessa.

Laktoosi-intoleranssin dna-tutkimus kertoo onko henkilöllä perinnöllinen alttius laktaasienstsyymin toiminnnan alenemiseen.

Kudostransglutaminaasi IgA vasta-aineet (tTG IgA) ovat herkkä keliakian ilmaisin.

Immunoglobuliini A (Ig A) kertoo keliakian tunnistamisessa keskeisen IgA-luokan immunoglobuliinien määrästä.

Gastropanel-testikokonaisuuteen kuuluvat lisäksi:
Helicobacter pylori, IgG vasta-aineet
Pepsinogeeni I
Pepsinogeeni II
Gastriini, 17-fragmentti

Laktoosi-intoleranssi

Kyky sietää maidon laktoosia on perinnöllinen ominaisuus. DNA-testi kertoo, onko sinulla taipumus laktoosi-intoleranssiin.

Lue lisää

Kudostransglutaminaasi

Kudostransglutaminaasi-testiä voidaan käyttää keliakian diagnosointiin ja hoidon seurantaan.

Lue lisää

Immunoglobuliini A

Immunoglobiini A (IgA) -tutkimus on osa keliakiapakettitutkimusta.

Lue lisää

GastroPanel-mahalaukun terveystesti

GastroPanel on neljän testin kokonaisuus ylävatsavaivojen tutkimiseen. Kertoo esimerkiksi vatsan happotasapainosta ja sisältää myös helikobakteeri-infektion tarkistuksen.

Lue lisää

Saatat myös pitää...

Puhti-terveystarkastus on suosituin testipakettimme. Se sisältää 31 eri mittaria, jotka antavat kattavan käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini sekä maksan ja munuaisten toiminta. 

Miksi Puhti

Helppo - Luotettava - Nopea

  • Puhdin lääketieteellisenä johtajana toimii lääkäri Vilho Ahola, joka on keskittynyt terveyden, suorituskyvyn ja elinvoimaisuuden kehittämiseen.

  • Laboratoriotestit toteuttaa Euroopan johtava yritys laboratorioalalla, SYNLAB.

  • Puhti on 100% kotimainen yritys, jonka omistajat haluavat tarjota parasta palvelua hyvinvoinnin kehittämiseen. Myös verot maksetaan Suomeen.

  • Tietosuoja ja -turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikki tietojen käsittely tehdään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Tietojärjestelmäluokitus B - ohjeistuksen mukaisesti.

  • Testien tilaaminen ja ottaminen on helppoa ja nopeaa.

  • Tulokset saat nopeasti ja selkeästi henkilökohtaiselle Puhti-sivullesi.