Allergiatesti: Välittömän allergian perusseulonta- ja erittelytutkimus (S -IgE-Pse)

Testistä selviää herkistyminen välitöntä eli IgE-välitteistä allergiaa aiheuttaville allergeeniryhmille sekä se, mitä tiettyä allergeenia kohtaan henkilö on herkistynyt.

86,95 

Testistä selviää herkistyminen välitöntä eli IgE-välitteistä allergiaa aiheuttaville allergeeniryhmille sekä se, mitä tiettyä allergeenia kohtaan henkilö on herkistynyt.

Erittelytutkimus tehdään, kun allergian aiheuttaja on epäselvä eikä sitä voida päätellä perusseulontatutkimuksen perusteella. Erittelytutkimuksesta selviää herkistyminen yleisimmille yksittäisille ruoka-aineille sekä pölyille.

Pölyerittelyyn sisältyvät allergeenit:     Ruokaerittelyyn sisältyvät allergeenit:
  koivu (t3)  munanvalkuainen (f1)
  timotei (g6)  maito (f2)
  pujo (w6)  kala, turska (f3)
  kissa (e1)  vehnä (f4)
  koira (e5)  maapähkinä (f13)
  hevonen (e3)  soijapapu (f14)
  ulkohome (m2) Cladosporium herbarum
  huonepölypunkki (d1) Dermatophagoides pteronyssinus          

Viive:

Vastausviive 2 arkipäivää.

Paasto

Tutkimus ei vaadi paastoa

Usein kysytyt kysymykset

Näytteenotto onnistuu kaikissa Synlabin toimipisteissä 27 eri paikkakunnalla. Osta ensin valitsemasi testi verkkokaupastamme, tämän jälkeen siirryt ajanvaraukseen haluamaasi toimipisteeseen. Ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupunkien keskustoissa. Paikkakunnat ja tarkemman sijainnin voit tarkistaa täältä.

Laboratoriokokeet eivät vaadi lääkärin lähetettä. Mikäli kuitenkin epäilet sairautta, ota aina yhteyttä lääkäriin. Testitulosten valmistuttua vinkkaamme myös mikäli tuloksesta olisi hyvä  olisi hyvä jutella tarkemmin lääkärin kanssa.

Kaikki pakettimme sisältävät testejä jotka vaativat paastoamisen ennen näytteenottoa. Jos tilasit yksittäisen testin, paastoaminen mainitaan tuotesivulla jos siihen on tarvetta. Lue tarkemmat ohjeet täältä

Tuloksia pääset katsomaan Oma Puhti -sivultasi palvelussamme. Havainnollistamme selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo yleisesti tarkoittaa. Tulokset on mahdollista tulostaa ja ladata pdf-muodossa.

Palvelumme ei sisällä henkilökohtaista lääkärin tekemää tulkintaa tai diagnoosia tuloksistasi. Mikäli epäilet sairautta, olethan aina yhteydessä suoraan lääkäriin.

 

Load More