Evogenom Sport – geenitesti

Sport-geenitestin avulla saat tietää minkälainen harjoittelu on tehokkainta juuri sinulle. Sport on Evogenomin laajin geenitesti, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille.

Evogenom on suomalainen bioteknologiayritys, jonka tarkoituksena on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla.

299,00 

Sport-raportti sisältää osa-alueet:

Miten testi toteutetaan?

  1. Tilauksen tehtyäsi saat näytepakkauksen postissa kotiisi.
  2. Anna sylkinäyte pakkauksen ohjeiden mukaan.
  3. Laita näyteputkilo pakkaukseen ja lähetä pakkaus postituskuoressa analysoitavaksi. Postimaksu on maksettu.
  4. Saat tilaamasi raportin 4-8 viikon kuluttua näytteesi palautumisesta Evogenomille.

Haluatko tietää onko sinulla perinnöllisyyttä muihin sairauksiin?

Voit lisätä Evogenom Sport-testiin laajan testipaketin eri sairauksista.

Tai voit valita tästä laajasta paketista vain haluamasi yksittäiset testit: Altzheimer, Astma, Diabetes, Eturauhassyöpä, Rintasyöpä, Keliakia, Munasarjasyöpä, Reuma/nivelrikko sekä Verenpainetauti. Hinta 20€/sairaus.

Mitä tietoja sairauksiin altistavista geenimuunnoksista tutkitaan?

Tutkimuskirjallisuuden pohjalta luentaan on valittu tiettyjä erilaisiin sairauksiin altistavia muunnoksia, joille on tieteellinen viite. Evogenom raportti kertoo, onko luennassa havaittu jokin ennalta tunnettu muunnos, ja kertoo tutkimuskirjallisuuden perusteella sille arvioidun riskikertoimen. Testi ei ole virallinen lääketieteellinen testi eikä sitä täten tule käyttää sellaisenaan diagnostisena keinona – mikäli testissä paljastuu jokin suuririskinen muunnos, suosittelee Evogenom sen validoimista terveydenhuoltojärjestelmän parissa.

Mistä näen tulokset?

Geenitestin tulos tallennetaan salasanalla suojatulle muistitikulle, joka toimitetaan postitse sinulle kotiin. Muistitikun suojaussalasana lähetetään puhelimeesi.

Voit katsoa mallin raportista

Miten geenitietojani käsitellään ja säilytetään?

Geenitestin analysoinnista ja raportoinnista vastaa Evogenom. Puhti ei saa tuloksiasi miltään osin ja niitä ei raportoida Puhdin palvelussa.

Evogenomin tietosuojaseloste löytyy täältä.

Evogenomin sopimus- ja käyttöehdot löytyvät täältä.