Arvonnan järjestää Puhti Lab Oy (Pohjoinen Hesperiankatu 17C, 00260 Helsinki).

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt.

Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Osallistua voi 1.1-31.12.2022. Voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken tammikuussa 2023. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Palkintona on 1 kpl lahjakortti Puhdin verkkokauppaan (lahjakortin arvo 99€). Voittaja voi käyttää lahjakortin itse tai antaa sen toiselle. Lahjakortilla voi tilata esimerkiksi laboratoriotesteihin perustuvan Puhti-terveystarkastuksen. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset yhteystiedot eikä näin ollen voittajaan saada yhteyttä, ei arvonnan järjestäjä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle muulla tavoin. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, on järjestäjällä oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.

Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet arvonnan toteutukseen.

Voit osallistua arvontaan myös tilaamatta Puhdin markkinointia. Lähetä tässä tapauksessa viesti meille otsikolla “Arvonta” sähköpostilla asiakaspalvelu@puhti.fi.