Siirry pääsisältöön

Arvonnan järjestää Puhti Lab Oy (Pohjoinen Hesperiankatu 17C, 00260 Helsinki). Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Osallistua voi 1.6.-31.12.2023. Yksi voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken tammikuussa 2024. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Palkintona on 1 kpl 500 euron lahjakortti Puhdin verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää osissa esimerkiksi useaan eri terveystarkastuksen tilaukseen. Voittaja voi käyttää lahjakortin itse tai antaa toiselle. Lahjakortilla voi tilata esimerkiksi laboratoriotesteihin perustuvan Puhti-terveystarkastuksen, laajan terveystarkastuksen tai liikkujan paketin. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi käyttää lääkäripalvelun tai muiden Mehiläisen palvelujen maksamiseen.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset yhteystiedot eikä näin ollen voittajaan saada yhteyttä, ei arvonnan järjestäjä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle muulla tavoin. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, on järjestäjällä oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.

Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet arvonnan toteutukseen.

Voit osallistua arvontaan myös tilaamatta Puhdin markkinointia. Lähetä tässä tapauksessa viesti otsikolla “Arvonta” sähköpostilla asiakaspalvelu@puhti.fi.

Miksi Puhti

Helppo – Kotimainen – Nopea

  • Puhti tarjoaa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen.

  • Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä.

  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu.

  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä ympäri Suomen.

  • Testit analysoidaan Suomessa.

  • Tulokset yleensä jo heti seuraavana arkipäivänä.

  • Selkeä ja helppolukuinen tulosraportti.

  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin neuvonnan testien jälkeen.

  • Saatavilla myös hyvinvointivalmennuksia.

  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa.

AVAINLUVUT

Yli

4 000 000

testiä analysoitu

Palautteen keskiarvo

9,5

Google-tähdet

4,9 / 5

Mediassa nähty

Siirry maksamaan: : 0,00