Huikea mahdollisuus työskennellä hyvinvoinnin ja asiakkaiden parissa mielenkiintoisessa kasvuyrityksessä!

Puhti on palvelu oman hyvinvoinnin seurantaan ja kehittämiseen laboratoriotestien avulla. Ensimmäisenä vuonna, 2019, palvelua käytti jo yli 10 000 asiakasta.

Tykkäisitkö auttaa asiakkaita etenkin chatissa, myös puhelimessa, hoitaa välillä myös somea ja toimia muutenkin myynnin ja markkinoinnin tukena?

Haemme kesätyöntekijää noin 2-3 kuukaudeksi. Meille sopii, jos tulisit jo kevään aikana tutustumaan ja tekemään muutamia päiviä ja aloittaisit viimeistään kesäkuun alkupuolella työt Susannan kanssa.

Tästä on hyvä rakentaa polku tuurauksiin opiskelujen ohella ja ehkä joku päivä vakituiseksi puhtilaiseksi. Tarjoamme mielellämme myös opintoihin liittyvää harjoittelupaikkaa keväälle tai syksylle. 

Puhdilla pääset työskentelemään rennon ja nuorekkaan tiimin kanssa. Meille on tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen tyyppi, jolta löytyy halukkuutta kehittyä tehtävässä.

Sovit tehtävään, jos opiskelet terveysalaa ja asut pk-seudulla. 

Toimimme viihtyisissä Sofia Future Farmin tiloissa Helsingin keskustassa. Töitä tapaamme tehdä arkipäivisin noin 8-17 välillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, voit tehdä hakemuksen myös videon muodossa. Kerro hakemuksessa taidoistasi ja toiveistasi. Mitä uutta haluat oppia? Missä koet olevasi hyvä? Miten harjoittelu auttaa sinua urallasi ja opinnoissasi? Miksi haet juuri Puhdille? Kerro myös, olisitko käytettävissä jo kevään aikana täysi- tai osa-aikaisesti.

Laita viestiä Puhdin toimarille ystävänpäivään mennessä: tero.era@puhti.fi

Teksti

Kirjoittajan avatar

Puhdin viestinnästä ja palvelun jatkuvasta kehittämisestä vastaava Mirka Tuovinen on valmentaja ja sisällöntuottaja. Mirka on ravitsevan ruoan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Erityisosaamista Mirkalla on hyvinvoivasta mielestä, erityisruokavalioista ja työhyvinvoinnista.


Päivitetty: 31.01.2020

Onko sinulla kokemuksia aiheesta, joita haluaisit jakaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *