Tuloksia pääset katsomaan Oma Puhti –palvelussa. Palvelun käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen suomalaisilla pankkitunnuksilla.

Havainnollistamme selkeästi, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa. Tulokset on mahdollista tulostaa tai ladata PDF-muodossa.

Halutessasi voit ostaa etälääkärin konsultaation suoraan Oma Puhti -palvelusta. Palvelumme ei sisällä automaattisesti henkilökohtaista lääkärin tekemää tulkintaa tai diagnoosia tuloksistasi. Mikäli epäilet sairautta tai sinulla on oireita, olethan aina yhteydessä suoraan lääkäriin.

Alaikäisen nuoren tuloksiin huoltaja pääsee kirjautumalla palveluun omilla pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen tulee painaa nappia ”Vaihda käyttäjää” ja kirjoittaa huollettavan henkilötunnus sekä puhelinnumero, joka oli tilauksessa. 


Päivitetty: 24.03.2021

Kävijöiden kommentteja ja kokemuksia aiheesta “Miten saan tulokset?”

    • Kirjautumalla Oma Puhtiin ja valitsemalla päivämäärä-alasvetovalikosta päivän jota haluat tarkastella. Uusimmissa tuloksissa grafiikka vertaa uusia tuloksia vanhoihin eli näet myös kaikki aiemmin otetut tulokset yhdellä silmäyksellä uusien tulosten kohdalla.

Comment on this FAQ

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *