Puhti-testien näytteenotossa voi käydä Mehiläisen laboratorioissa ympäri Suomen (noin 75 toimipistettä 50 eri paikkakunnalla). Mehiläisen Bulevardin toimipisteessä voi käydä nauttimassa virkistävän smoothien näytteenoton jälkeen. Jungle Juice Bar on avannut smoothiebaarin Mehiläisen tiloihin palvelemaan toimipisteessä asioivia asiakkaita!

Puhdilla, Mehiläisellä ja Jungle Juice Barilla on yhteinen missio terveen elämän ja terveellisten elämäntapojen lähettiläinä ja puolestapuhujina. Yhteistyön kunniaksi Jungle Juice Bar on kehittänyt Mehiläisen käyttöön kaksi ikiomaa smoothieta, jotka on nimetty asiaankuuluvasti: Mehiläinen ja Puhti. Nämä herkulliset smoothiet ovat saatavilla ainoastaan Bulevardin toimipisteessä.

Haluamme muistaa ja ilahduttaa asiakkaitamme pienellä lahjalla, ja Bulevardilla Puhti-testien näytteenotossa käyneet voivatkin napata mukaan smoothien alakerran Jungle Juice Barista maksutta!

  1. Tilaa labrapaketti Puhdin sivuilta.
  2. Käy näytteenotossa Bulevardin Mehiläisellä 3. kerroksessa. Saat smoothiekupongin näytteenottajalta laboratoriokokeen päätteeksi.
  3. Nappaa asioinnin päätteeksi terveellinen ja tuore smoothie 1. kerroksen smoothiebaarista!

Puhti-hedelmäsmoothie sisältää herkullista mangoa, raikasta ananasta, passionhedelmää, gojimarjoja ja appelsiinia. Mehiläinen-vihersmoothie on puolestaan sekoitus omppua, mangoa, päärynää, lehtikaalta ja banaania mintulla viimeisteltynä!

Mehiläien Puhti Jungle Juice Bar Bulevardi
Bulevardi Mehiläinen Puhti Jungle Juice Bar
Bulevardi Mehiläinen Puhti Jungle Juice Bar
Mehiläien Puhti Jungle Juice Bar Bulevardi
Bulevardi Mehiläinen Puhti Jungle Juice Bar

Lisätietoja:

Puhti on palvelu oman terveyden mittaamiseen ja seurantaan. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Testit tilataan verkosta ja näytteenotossa voi käydä Mehiläisen laboratoriossa.

Mehiläinen Bulevardi on lääkärikeskus ja sairaala Helsingin sydämessä Bulevardilla. Yksikössä työskentelee yli 80 lääkäriä ja terveyden asiantuntijaa, jotka ovat oman alansa huippuosaajia. Bulevardi tarjoaa täyden hoitoketjun: vastaanottopalvelut, laboratorion, kuvantamisen ja leikkauspalvelut. Hoitoon pääsee nopeasti, jopa samana päivänä.

Jungle Juice Bar on vuonna 2010 perustettu, tuoreista kasviksista, marjoista ja vihanneksista terveellisiä ja herkullisia smoothieita ja mehuja tarjoava baariketju. Yritys on kasvanut kovaa vauhtia ja baareja on Suomessa jo yli 50 ja Ruotsissa, Tukholmassa 4. Jungle Juice Bar työllistää yli 400 suomalaista nuorta.

Teksti

Kirjoittajan avatar

Mirka Tuovinen vastaa Puhdilla palvelun jatkuvasta kehittämisestä ja viestinnästä.


Päivitetty: 21.02.2022

Onko sinulla kokemuksia aiheesta, joita haluaisit jakaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.